ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Body positivity: 5 tips ώστε να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση με το σώμα σου

Μπορεί να μη συμβαίνει αυτόματα, υπάρχουν όμως τρόποι για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αισθανθείς σίγουρη και όμορφη.
26.02.2021
3
'
tips να αυτοπεποίθησης με το σώμα σου Shutterstock

Αν η σχέση που έχουμε με το σώμα μας ήταν status στο Facebook μάλλον θα τη χαρακτηρίζαμε complicated (περίπλοκη). Μια σχέση που αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων, ειδικά από την εφηβεία και μετά, και οι περισσότερες γυναίκες καταλήγουμε να είμαστε ιδιαίτερα επικριτικές απέναντι στο σώμα μας ανεξάρτητα από το βάρος ή τη σιλουέτα μας. Η κατάσταση επιβαρύνεται φυσικά από τις εικόνες των μοντέλων στα περιοδικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μοιάζουν τέλεια και αψεγάδιαστα. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα βελτιώνονται και ο κόσμος της μόδας αλλά και της ομορφιάς έχει αρχίσει να απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου.

Το να αγαπήσεις και να αποδεχτείς το σώμα σου ίσως να μη συμβαίνει αυτόματα, υπάρχουν όμως τρόποι για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αισθανθείς σίγουρη και όμορφη. Ακολούθησε απλώς τις παρακάτω 5 συμβουλές.

Προσοχή στα social media

Κάνε unfollow όλους όσοι σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα με τα posts τους είτε πρόκειται για γνωστούς σου, είτε για celebrities ή influencers. Φρόντισε να ακολουθείς μόνο λογαριασμούς και άτομα που προάγουν την αγάπη και την αποδοχή για κάθε σώμα.

Επικεντρώσου σε αυτά που κάνει το σώμα σου

Συνήθως δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην εικόνα του σώματός μας και όχι στον πραγματικό του ρόλο και σε όλα αυτά που μας προσφέρει καθημερινά. Σκέψου λοιπόν, ότι σε αυτό οφείλεις το ότι κινείσαι, γυμνάζεσαι, περπατάς κ.τλ. και άρχισε να του φέρεσαι με ευγνωμοσύνη.

Διάβασε όλα τα tips για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση με το σώμα σου στο GLANCE.gr

Αγαπημένο