ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Beaute την Κυριακή: Η μάσκα για τα μαλλιά σου που θα λατρέψεις

Με μόνο 2 υλικά!
3
'
μάσκα για τα μαλλιά Shutterstock

Η Κυριακή, είναι για όλους μέρα χαλάρωσης. Ειδικά εμείς οι γυναίκες, την Κυριακή είτε κάνουμε τις δουλειές στο σπίτι, είτε κάνουμε τα αγαπημένα και απαραίτητα «Beaute». Σου έχουμε λοιπόν την απόλυτη DIY μάσκα μαλλιών με 2 υλικά που θα λατρέψεις!

Υλικά

  • Ελαιόλαδο
  • 2 αβγά (ασπράδια και κρόκο)

Την συγκεκριμένη μάσκα την έκανα αρκετές φορές και πραγματικά έσωσε τα κατεστραμμένα μου μαλλιά. Το αβγό βοηθάει την τρίχα σου να γίνει πιο χοντρή, ενώ το ελαιόλαδο ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα μαλλιά. 

Εικόνα
μάσκα για τα μαλλιά DIY
Shutterstock

Προσοχή όμως: Η ποσότητα λαδιού, πρέπει να είνα ανάλογη του μήκους των μαλλιών σου, όπως και εκείνη των αβγών φυσικά. Αν έχεις για παράδειγμα καρέ μαλλιά, θα πρέπει να βάλεις 1  αβγό. Αν έχεις μακριά μαλλιά, αυτή η ποσότητα που δίνουμε παραπάνω είναι οκ.

Διαδικασία

Ανακατεύεις σε ένα μπολ τα 2 υλικά και τα απλώνεις στα μήκη των μαλλιών σου και όχι στη ρίζα, από το αυτί δηλαδή και κάτω. Αφήνεις μία ώρα το λιγότερο. Ξεπλένεις μόνο με κρύο νερό (αλλιώς θα ψηθεί το αβγό και θα μυρίσει) και μετά λούζεσαι κανονικά. Την μάσκα αυτή μπορείς να την κάνεις μια φορά την εβδομάδα.

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!