ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

BBL: H νέα μέθοδος για τέλειους γλουτούς

Το Brazillian Buttock Lift είναι η πιο ασφαλής, λιγότερο περίπλοκη και πιο φυσική επιλογή που μπορεί να σου εξασφαλίσει τις καμπύλες που επιθυμείς ακριβώς όπως και όπου τις θέλεις.
4
'
i nea methodos

Θα ήθελες πιο ελκυστικά οπίσθια όμως προβληματίζεσαι για τις παρενέργειες που κατά καιρούς έχεις ακούσει σε μπορεί να έχουν οι πλαστικές επεμβάσεις στην συγκεκριμένη περιοχή;

Μάθε λοιπόν ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει χάρη σε μία νέα μέθοδο την οποία θα ανακαλύψουμε με τη συνεργασία του Απόστολου Γαϊτάνη, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το Brazillian Buttock Lift είναι η πιο ασφαλής, λιγότερο περίπλοκη και πιο φυσική επιλογή που μπορεί να σου εξασφαλίσει τις καμπύλες που επιθυμείς  ακριβώς όπως και όπου τις θέλεις.

Η επιθυμία για μεγαλύτερα καμπυλωτά οπίσθια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, καθώς η ζήτηση για «βραζιλιάνικους γλουτούς» έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια και σίγουρα σε αυτό έχουν βάλει το χεράκι του και οι celebrities από τη J Lo μέχρι τις Καρντάσιανς. που επιδεικνύουν με καμάρι τα τονισμένα οπίσθιά τους Κάποιες γυναίκες επιλέγουν την συγκεκριμένη επέμβαση για καθαρά αισθητικούς λόγους και περαιτέρω βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης, άλλες την επιλέγουν μετά από μεγάλη απώλεια βάρους επειδή οι γλουτοί «αδειάζουν» και πέφτουν, με τις απότομες αυξομειώσεις βάρους.

Διάβασε επίσης: Μήπως κόλλησε η ζυγαριά; Μάθε τι μπορεί να φταίει και δεν χάνεις βάρος

Άλλος ένας λόγος είναι η χαλάρωση, που παρατηρείται λόγω ηλικίας στις γυνανίκες άνω των 40 ετών. Η πτώση αυτή και η χαλάρωση δύσκολα βελτιώνονται με γυμναστική και η πιο αποτελεσματική λύση είναι η πλαστική επέμβαση.

Μέχρι πρότινος για τη αναδόμηση της συγκεκριμένης περιοχής ο πλαστικός χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει εμφυτεύματα. Πλέον όμως μία νέα μέθοδος, το Braillian Buttock Lift κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και γιατί είναι πιο ασφαλής και γιατί εξασφαλίζει πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Αν επομένως η περιοχή των οπισθίων σου είναι εκείνη που σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη μέθοδος σε αφορά.

ta teleia opisthia

 

Τα 3 στάδια της αυξητικής γλουτών με χρήση λίπους ή αλλιώς Brazilian Buttock Lift (BBL)

H διαδικασία στην ουσία περιλαμβάνει την συγκέντρωση λίπους από άλλες περιοχές του σώματος, όπου αυτό δεν είναι επιθυμητό, και τη μεταφορά του στους γλουτούς, προκειμένου να μεγεθύνουν. Πιο συγκεκριμένα:

Σε πρώτη φάση, ο γιατρός παίρνει λίπος από το σώμα του ασθενή, με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης. Συνήθως για τη λήψη λίπους προτιμώνται η περιοχή της κοιλιάς και το έσω μέρος των μηρών. Στην περίπτωση, όμως, που αυτό το λίπος δεν φτάνει, μπορεί να αφαιρεθεί και από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.

Στο δεύτερο στάδιο, αμέσως μετά τη λιποαναρρόφηση, ο πλαστικός χειρουργός επεξεργάζεται το αφαιρούμενο λίπος είτε με ειδική φυγοκέντρηση είτε με διάφορες άλλες μεθόδους διήθησης.

Στο τρίτο στάδιο ο γιατρός εγχύει το λίπος στην περιοχή των γλουτών. Η ποσότητα του λίπους, που θα χρησιμοποιηθεί, εξαρτάται από την επιθυμία του ατόμου, όσον αφορά στον βαθμό αύξησης, αλλά και στην δυνατότητα διάτασης, που έχει το δέρμα της περιοχής.

Διάβασε ακόμα: Σώμα κλεψύδρα: Πώς και γιατί έχει γίνει μόδα και τα μυστικά για να το αποκτήσεις

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ BBL

squats

Έχει διπλό αποτέλεσμα

Κι αυτό γιατί στην ουσία είναι συνδυασμός 2 επεμβάσεων σε 1. Αυτή η χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιεί συνδυασμό λιποαναρρόφησης και μεταφοράς λίπους, για να αναδιαμορφώσει πλήρως τους γλουτούς και το σχήμα τους. Το θετικό, λοιπόν, είναι ότι κατά την εφαρμογή της βελτιώνονται δύο ή και περισσότερα σημεία παράλληλα. Αφαιρείτε λίπος από ένα-δύο σημεία το οποίο μεταφέρουμε ακριβώς στο σημείο του σώματος που είναι επιθυμητό. Είναι πραγματικά μια ευκαιρία βελτίωσης ολόκληρου του σώματος, καθώς προβληματικές περιοχές εξομαλύνονται και σμιλεύονται, μαζί με τη μεταφορά λίπους στους γλουτούς. Με λίγα λόγια η γυναίκα αδυνατίζει και ταυτόχρονα αποκτά καμπύλες ακριβώς στα σημεία που θέλει.

Και απόλυτα φυσικό

Ένας λόγος και, μάλιστα, από τους πιο βασικούς, για τους οποίους η επέμβαση αυτή είναι διαδεδομένη, είναι επειδή τα αποτελέσματα φαίνονται εντελώς φυσικά.

Έχει σύντομο διάστημα ανάρρωσης

Ένα πλεονέκτημα της διαδικασίας BBL είναι ότι υπάρχει σχετικά σύντομος χρόνος ανάρρωσης. Οι τομές είναι μικροσκοπικές, επουλώνονται γρήγορα και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Η ενόχληση μετά την εγχείρηση είναι ελάχιστη και μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με κοινά αναλγητικά. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η ασθενής μπορεί να καθίσει κανονικά μετά από 48ώρες και όχι για πολλές ώρες συνεχόμενες και να επιστρέψει στην εργασία εντός 2 εβδομάδων.

Διάβασε επίσης: Οι 8 διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν τις πλαστικές τους - Ποιες μετανιώνουν;

Είναι ασφαλές

Το BBL δεν έχει συχνές παρενέργειες και φέρει μικρότερο κίνδυνο μόλυνσης συγκριτικά με άλλες διαδικασίες βελτίωσης των γλουτών, όπως, για παράδειγμα, τα εμφυτεύματα. Το λίπος είναι υλικό απόλυτα ασφαλές, διότι λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης. Δεν είναι ξένο σώμα όπως είναι τα εμφυτεύματα οπότε υπάρχει λιγότερος κίνδυνος αλλεργίας ή αντίδρασης σε αυτό. Επίσης δεν υπάρχει κίνδυνος μετατόπισης του λίπους, σε αντίθεση με την αυξητική γλουτών με τοποθέτηση εμφυτεύματος.  Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις εμπεριέχουν ένα ποσοστό κινδύνου. Όμως η εμπειρία του γιατρού, η εξειδίκευση και η ασφάλεια που παρέχει η κλινική, μειώνουν την πιθανότητα στο ελάχιστο.

Έχει καλή διάρκεια αποτελέσματος

Περίπου το 40-70% του μεταφερόμενου λίπους θα παραμείνει στο σημείο για πάντα και το υπόλοιπο θα απορροφηθεί από τον οργανισμό. Εάν όμως μια γυναίκα επιθυμεί μεγαλύτερο βαθμό αύξησης, ενδεχομένως να πρέπει να επαναλάβει την διαδικασία.

Κάνει για όλες τις γυναίκες;

Δυστυχώς η μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ αδύνατες γυναίκες που έχουν στεγνό σώμα χωρίς λίπος γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόλογο λίπος.  

Διάβασε ακόμα: Squats: Η Νο1 άσκηση για τέλειους γλουτούς και πώς θα την κάνεις σωστά!

Αγαπημένο