ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 λάθη που κάνεις και οι μαύροι κύκλοι σου δεν φεύγουν με τίποτα

Το τελευταίο είναι και το πιο «ύπουλο»!
3
'
μαύροι κύκλοι δεν φεύγουν

Τα μάτια, τα χέρια και ο λαιμός μας είναι εκείνα τα σημεία πάνω μας, που μπορούν να προδώσουν την ηλικία μας. Αν τα μάτια σου είναι κουρασμένα, τότε φαίνεσαι μεγαλύτερη και είναι θέμα χρόνου να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι μαύροι κύκλοι. Εκεί είναι που ξεκινάει το πρόβλημα: Στην αρχή το παλεύεις με κρέμες, μετά κάνεις και άλλες προσπάθειες αλλά οι μαύροι κύκλοι σου επιμένουν και δεν φεύγουν με τίποτα. Αν όλο αυτό σου φαίνεται γνώριμο, είναι πολύ πιθανό να κάνεις και εσύ ένα από τα παρακάτω συνηθισμένα λάθη:

Δεν κοιμάσαι

Μην περιμένεις να φύγουν ξαφνικά οι μαύροι κύκλοι σου, αν συνεχίσεις να έχεις άστατο πρόγραμμα ύπνου. Οι ειδικοί συνιστούν να κοιμόμαστε 7 - 9 ώρες το βράδυ, και ιδανικά ο ύπνος μας να ξεκινάει πριν τις 12. Προτού λοιπόν σκεφτείς ότι οι μαύροι κύκλοι σου δεν φεύγουν, ίσως είναι πιο συνετό να αναρωτηθείς αν κοιμάσαι σωστά.

Δεν προσέχεις το αλάτι στο φαγητό σου

Είναι γνωστό πως το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών, και μάλιστα πολλές φορές είναι εκείνο που ευθύνεται για το πρήξιμο στα άκρα σου αλλά και κάτω από τα μάτια σου. Αυτό όμως που πιθανόν να μην έχεις σκεφτεί, είναι ότι αν βάζεις υπερβολικό αλάτι στο φαγητό σου, τότε ενδέχεται οι μαύροι κύκλοι σου να γίνουν ακόμα πιο έντονοι.

Έχεις καλή σχέση με το αλκοόλ

Το αλκοόλ, είναι ένας άλλος συνήθης «ένοχος» σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση των μαύρων κύκλων στο πρόσωπό σου. Οι ειδικοί τονίζουν πως 1 με 2 ποτήρια κρασί την εβδομάδα είναι μια λογική ποσότητα αλκοόλ για έναν μέσο ενήλικα αλλά αν εσύ πίνεις 1 ποτήρι κάθε βράδυ, τότε δεν είναι λογικό να αναρωτιέσαι γιατί οι κύκλοι σου δεν φεύγουν.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσεις στις σωστές κρέμες ματιών και γενικότερα στα σωστά καλλυντικά για τα δικά σου ψεγάδια και τον δικό σου τύπο δέρματος  Ο δερματολόγος σου είναι ο καταλληλότερος για να σε καθοδηγήσει, ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας και οι συνήθειές σου, παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώθεις και να δείχνεις όμορφη!

Αγαπημένο