ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις και 1 που καλύτερα να αποφύγεις

Εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου έξυπνα!
3
'
τι να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλοί είναι αυτοί που παρά το κρύο, πήγαν σήμερα στα μαγαζιά για να κάνουν τις αγορές τους. Αν και εσύ, θέλεις να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου, καλό θα είναι να γνωρίζεις ποια είναι τα must κομμάτια τα οποία αξίζει να αγοράσεις αλλά και ποιο είναι αυτό που καλύτερα να... αφήσεις πριν πας στο ταμείο.

Πες «ναι» στις εκπτώσεις σε:

Ένα statement παλτό ή και γούνα

Χειμώνας είναι, κρύο έχει, γιατί λοιπόν να μην επενδύσεις σε ένα statement παλτό ή μια οικολογική γούνα; Μπορείς να βρεις αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια περίπου στα 50 ευρώ, και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλη την κακοκαιρία.

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια

Είτε είναι οι κλασικές «άσχημες» μπότες που όλες οι γυναίκες αγαπάμε να φοράμε γιατί είναι απίστευτα ζεστές, είτε ένα όμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, στις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα καλής ποιότητας ζευγάρι παπούτσια. Extra tip: Μην σε αποθαρρύνει το κρύο. Μπορείς να βρεις εξαιρετικά πέδιλα σε πολύ καλές τιμές, τα οποία και θα φορέσεις το καλοκαίρι που καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα είμαστε πλέον σε καραντίνα.

Μια statement τσάντα

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μια γυναίκα που φοράει ένα κομψό παλτό και μια statement τσάντα, είναι πάντα καλοντυμένη. Επένδυσε σε μια τσάντα καλής ποιότητας, την οποία και θα κρατάς όλο το χειμώνα. Τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Σε τι να πεις «όχι» στις εκπτώσεις

Ανάμεσα σε άλλες παγίδες, εμείς οι γυναίκες πολλές φορές παίρνουμε κάτι too much, απλά και μόνο επειδή είναι σε μεγάλη έκπτωση. Αν δεις ένα κομμάτι με 80% για παράδειγμα, το οποίο δεν είναι στο στιλ σου και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, καλύτερα να το αφήσεις. Εξάλλου, το πιο πιθανό είναι σε αντίθετη περίπτωση να το έχεις απλά στη ντουλάπα σου με τα καρτελάκια. 
 

Αγαπημένο