ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νάντια Μπουλέ: Η ηλικία, ο σύντροφος και η εγκυμοσύνη έκπληξη

Πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος;
3
'
See the video

Η Νάντια (Κωνσταντίνα) Μπουλέ είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια & επιχειρηματίας. Η ηλικία της είναι 36 ετών και η εγκυμοσύνη της ήταν πραγματικά μια έκπληξη αφού τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της δεν πίστευαν το θετικό τεστ, όπως είπε η ίδια στην εκπομπή DOT.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» ανέφερε η ίδια και συνέχισε λέγοντας: «Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Του λέω “Κλείσε το τηλέφωνο. Τώρα, τώρα”. Δεν το πίστευε ούτε αυτός. Μου είπε να πάρουμε ακόμα ένα τεστ εγκυμοσύνης».

Δες και αυτό: Νάντια Μπουλέ: Το ύψος, οι σπουδές και οι σειρές που έχει παίξει

 

«Μετά πήρα τον γιατρό και του είπα ότι είχα σκέψεις ότι ίσως να είμαι κι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνη, του απάντησα πως έχω κάνει δύο και τότε μου είπε: “Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος”. Τότε εγώ επέμεινα να πάω στο ιατρείο, γιατί ούτε εκεί πίστευα πως είμαι έγκυος».

Λίγο αργότερα, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως δεν μιλούσε στον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ για μία εβδομάδα. «Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί».

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!