ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι να κάνεις για να χάσεις εύκολα 200 θερμίδες χωρίς να κάνεις γυμναστική!

Εύκολοι τρόποι που σου εξασφαλίζουν περισσότερη κίνηση και κάψιμο θερμίδων
3
'
xase thermides

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι κάθε είδους ασχολίες πολλές φορές δε μας επιτρέπουν να ακολουθήσουμε ένα πλάνο σωστής διατροφής και τακτικής σωματικής άσκησης. Στην καθημερινότητά μας, όμως, κρύβονται ορισμένες δραστηριότητες που, από εκεί που δε το περιμένουμε, μας κάνουν να καίμε αρκετές θερμίδες. Αυτή είναι η λίστα με τις δραστηριότητες που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας μας και να συμβάλλουν στην αποβολή μέχρι και 200 θερμίδων ώστε να διατηρούμαστε fit.

Ανέβασμα με τις σκάλες: Με το ανεβοκατέβασμα σε εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες στο σπίτι ή στην πολυκατοικία μπορούμε να κάψουμε έως και 200 θερμίδες σε διάστημα 2 ημερών, γυμνάζοντας παράλληλα και τα πόδια μας.

Κηπουρική: Αν κλαδέψουμε τα φυτά και τα δέντρα του κήπου μας, μέσα σε 40 λεπτά θα αποχαιρετήσουμε περίπου 200 θερμίδες.

Ψώνια:

super market

Κάθε φορά που πάμε στο σούπερ μάρκετ καίμε συνολικά γύρω στις 200 θερμίδες από την ώρα που σπρώχνουμε το καρότσι μας μέχρι να επιστρέψουμε στο σπίτι, να ανέβουμε τις σκάλες και να τακτοποιήσουμε τα πράγματα.

Αλλαγή στη διάταξη επίπλων εσωτερικού χώρου: Μπορούμε να κάνουμε το χώρο μας ομορφότερο και πιο λειτουργικό μετακινώντας τα έπιπλα και τα αντικείμενα που βρίσκονται σε αυτόν. Σε μόλις μισή ώρα είναι δυνατή η καύση 200 θερμίδων.

Τραγούδι: Για κάθε 1,5 ώρα που τραγουδάμε όσο κάνουμε δουλειές ή ακόμη και στο μπάνιο μπορούμε να κάψουμε μέχρι και 200 θερμίδες.

Πλύσιμο αυτοκινήτου: Τα 40 λεπτά που θα μας πάρει να καθαρίσουμε το αμάξι μας είναι θαυματουργά, γιατί θα κάψουμε λίγες παραπάνω από 200 θερμίδες σε κάτι που έτσι κι αλλιώς θα κάναμε.

Μασάζ στο σύντροφό μας:

massage

Με 40 λεπτά έντονων κινήσεων θα έχουμε αποβάλει 200 θερμίδες, βοηθώντας το σύντροφό μας να χαλαρώσει.

Βάψιμο σπιτιού: Μπορούμε να δώσουμε μια νέα πινελιά στο ντεκόρ του σπιτιού μας ανανεώνοντας το χρώμα στους τοίχους. Ανά μία ώρα βαψίματος θα κάψουμε λίγες παραπάνω από 200 θερμίδες.

Επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων: Για κάθε 2 ώρες που παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια, όχι μόνο γινόμαστε εξυπνότεροι, αλλά καιμε και λίγο παραπάνω από 200 θερμίδες.

Μπάρμπεκιου: Η όλη προετοιμασία της διοργάνωσης ενός μπάρμπεκιου με καλεσμένους φίλους μπορεί να μας βοηθήσει να αποβάλουμε μέχρι και 200 θερμίδες και να φάμε μετά χωρίς τύψεις

Παιχνίδι στόχου με βελάκια: Η συγκέντρωση που απαιτεί το παιχνίδι και το γέλιο που προκαλεί θα μας βοηθήσει να κάψουμε λίγο παρακάτω από 200 θερμίδες σε 1 μόλις ώρα!

Παντομίμα:

pantomima

Αντί για κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι μπορούμε να παίξουμε με την παρέα μας παντομίμα και για κάθε 1,5 ώρα διασκέδασης θα κάψουμε κοντά στις 200 θερμίδες.

Ερωτική πράξη: Η ερωτική επαφή είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να κάψουμε θερμίδες αφού μέσα σε περίπου μια ώρα μπορεί να χάσουμε μέχρι και 200!

Αγαπημένο