ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να κάψεις εύκολα 300 θερμίδες μέσα στο σπίτι σου

Κι όμως είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις!
07.02.2021
3
'
πώς να κάψεις 300 θερμίδες

Μπορεί να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή στο αγαπημένο σου στούντιο προπόνησης για την καθημερινή σου άσκηση, όμως και η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική με το σωστό σχέδιο. Ακολουθούν 5 ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κάψεις τουλάχιστον 300 θερμίδες σε λιγότερο από μία ώρα.

Ξεκίνα να χοροπηδάς:

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το σχοινάκι, αφού 35’ σχοινάκι σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Εάν ανησυχείς, ωστόσο, πως οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, εφάρμοσε ένα πλάνο που αποτελείται από πέντε λεπτά άλματος, εναλλάσσοντας με περιόδους ανάπαυσης ενός λεπτού. Μπορεί όλο αυτό να διαρκέσει λίγα λεπτά περισσότερο, αλλά θα διατηρήσεις ε τη δυναμική και τον ενθουσιασμό σου καθ 'όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Χόρεψε:

Ένα DVD γυμναστικής με χορό υψηλής έντασης θα σε βοηθήσει να κάψεις πάνω από 300 θερμίδες σε λιγότερο από 40 λεπτά. Πέρα από μια δυνατή προπόνηση, ο χορός αποτελεί και έναν καταπληκτικό τρόπο για να αποβάλλεις το στρες.

Κάνε μια αναδιάταξη των επίπλων στο δωμάτιό σου:

Παραδόξως, η αναδιάταξη των επίπλων μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις πάρα πολλές θερμίδες - πάνω από 300 - σε 50 λεπτά. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί επιλογή για μια καθημερινή προπόνηση, αλλά θα αποτελούσε μια αρκετά διασκεδαστική προπόνηση το Σαββατοκύριακο με υπερπαραγωγικό σκοπό!

Ανέβα από τις σκάλες:

Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για όσους δυσκολεύονται να πληρώνουν συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά ζουν σε ένα ψηλό κτίριο. Το StepMill στο γυμναστήριο καίει γρήγορα έναν μεγάλο αριθμό θερμίδων, ωστόσο και οι σκάλες  μπορούν να σου  προσφέρουν μια εξίσου καλή προπόνηση στο σπίτι. Μόνο 30 λεπτά ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας τις σκάλες γρήγορα αρκούν για να κάψεις αρκετές θερμίδες.

Άλλαξε τον τρόπο που παρακολουθείς τηλεόραση:

Ακόμα κι όταν παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση, μην παραμένεις αγαλματάκι ακούνητο στον καναπέ. Σήκω, τεντώσου και περπάτα την ώρα των διαφημίσεων. Μπορεί να ακούγεται αστείο, ωστόσο ακόμα κι αυτό είναι αποτελεσματικό.

Αγαπημένο