ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2021: Πότε ξεκινάει να διαγωνίζεται η Ελλάδα;

Τι λένε για το ενδεχόμενο ματαίωσης των Αγώνων;
3
'
Πότε ξεκινάει να διαγωνίζεται η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 shutterstock

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - 2021 πλησιάζουν και μάλιστα από αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει να διαγωνίζεται δυναμικά και η Ελλάδα. Πότε και ποια είναι τα πρώτα αθλήματα στα οποία θα αγωνιστούν οι ελληνικές συμμετοχές;

Το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής έχει ήδη φτάσει στο Τόκιο, με τους Έλληνες αθλητές να είναι πανέτοιμοι για όλα. Οι υπόλοιποι θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με το πότε αγωνίζονται. Να τονίσουμε πως την Παρασκευή το πρωί, μεταξύ 2:30 - 4:00 τα ξημερώματα, σε ώρα Ελλάδας, αγωνίζονται οι πρώτοι αθλητές από τη χώρα μας, ενώ η τελετή έναρξης ξεκινάει 21/7, με το σόφτμπολ και το ποδόσφαιρο γυναικών να κάνουν ποδαρικό.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Δες τις επίσημες στολές της ελληνικής ομάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2021 - Ποια τα πρώτα αγωνίσματα 

Ανάμεσα στις πρώτες εμφανίσεις είναι ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου, (στον προκριματικό του σκιφ ανδρών και γυναικών της κωπηλασίας). Στην συνέχεια θα δούμε την Ευαγγελία Ψάρρα στον προκριματικό του ατομικού γυναικών στην τοξοβολία.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Παρασκευή 23 Ιουλίου: 

  • Τοξοβολία - Ατομικό γυναικών

Κυριακή 25 Ιουλίου:

  • Υδατοσφαίριση - Ελλάδα vs Ουγγαρία (ανδρών)

Τρίτη 27 Ιουλίου:

  • Υδατοσφαίριση - Ελλάδα vs Ιταλία (ανδρών)
     

Την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά τις πρώτες εμφανίσεις θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό στάδιο, στην οποία θα παραβρεθούν τελικά και άλλοι αθλητές και όχι μόνο οι σημαιοφόροι κάθε χώρας. Η ελληνική αποστολή θα μπει πρώτη στο στάδιο με σημαιοφόρους την Άννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια. 

Διάβασε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 - Οι Έλληνες αθλητές με τις συμμετοχές και το αναλυτικό πρόγραμμα

Τι λένε για το ενδεχόμενο ματαίωσης των Αγώνων; 

Από την 1η Ιουλίου, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 71 κρούσματα σε μέλη εθνικών αποστολών, δημοσιογράφους, εργαζόμενους σε αθλητικές, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε προμηθευτές. Πολλοί αθλητές, προπονητές και μέλη υποστηρικτικών ομάδων είναι τώρα σε απομόνωση, σε προπονητικά καμπ. "Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει με τον αριθμό των κρουσμάτων. Εάν τα κρούσματα αυξηθούν, θα συνεδριάσουμε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και θα δούμε τι θα κάνουμε", δήλωσε ο Τοσίρο Μούτο. 

Αγαπημένο