ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ο κορονοϊός "απαγόρευσε" τους θεατές στην πολυαναμενόμενη έναρξη των αγώνων

Μόνο με επίσημους η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!
3
'
Χωρίς θεατές οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 istock

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 και συγκεκριμένα η Τελετή έναρξης θα γίνει τελικά, οριστικά, χωρίς θεατές, μετά από απόφαση της ΔΟΕ και της Οργανωτικής επιτροπής. Ο κορονοϊός όπως φαίνεται "απαγόρευσε" τους θεατές στην πολυαναμενόμενη έναρξη, προκαλώντας θλίψη σε αρκετούς υποστηρικτές των αγώνων.

Οι νέες μεταλλάξεις του ιού έχουν φέρει αρκετές ανησυχίες στην διοργάνωση τους. Για αυτόν τον λόγο η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει επίσημα χωρίς θεατές. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, προειδοποίησε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 του Τόκιο, μπορεί να διεξαχθούν “κεκλεισμένων των θυρών”, καθώς οι ιαπωνικές Αρχές ανησυχούν για την αύξηση των κρουσμάτων στην πρωτεύουσα, αλλά και στους τρεις γειτονικούς νομούς, λέγοντας, “Θα ενεργήσουμε με ασφάλεια για την ασφάλεια του ιαπωνικού λαού, ως κορυφαία προτεραιότητα”.

Διάβασε και αυτό: Τόκιο 2020 - Αυστηρά μέτρα και κυρώσεις σε όσους δεν υπακούσουν

Τι συμφώνησαν οι διοργανωτές για την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2021;

Εικόνα
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 χωρίς θεατές και με επέκταση μέτρων
shutterstock

 

Συγκεκριμένα οι διοργανωτές, σε συνεννόηση με την ΔΟΕ, αποφάσισαν να μην επιτραπεί η παρουσία των φιλάθλων, παρά μόνο η παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων της διοργάνωσης. 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 - Οι Έλληνες αθλητές με τις συμμετοχές και το αναλυτικό πρόγραμμα

Να θυμίσουμε πως κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν να γίνουν πέρυσι, ωστόσο λόγω της πανδημίας πήραν παράταση για το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου, όμως τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν από τις 21 του μηνός, με τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου και σόφτμπολ.

Η αναβολή της Τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αν και θα ακυρωθεί, δεν θα κρατήσει τα χρήματα από τα εισιτήρια που είχαν ήδη προ πωληθεί για την διοργάνωση, (1,7 εκατομμύρια εισιτήρια), καθώς αποφασίστηκε πως θα επιστραφούν τα χρήματα κανονικά στους θεατές.

Αγαπημένο