ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Αυτό είναι το μυστικό πίσω από το καλλίγραμμο κορμί της

Η αγαπημένη άσκηση της Τίνας Μεσσαροπούλου
2
'
Τίνα Μεσσαροπούλου: Αυτό είναι το μυστικό πίσω από το καλλίγραμμο κορμί της Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz. Η δημοσιογράφος μάλιστα, αρκετές φορές μας έχει δείξει διάφορες ασκήσεις που ακολουθεί για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της. 

Αν θέλετε και εσείς να μάθετε ποιο είναι το μυστικό πίσω από το καλλίγραμμο κορμί της, είστε στο σωστό άρθρο καθώς σας βρήκαμε τις κατάλληλες ασκήσεις για να το αποκτήσετε!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης: Τίνα Μεσσαροπούλου - Μας δείχνει την εκλεπτυσμένη και μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού της

Η γυμναστική που θα σας "χαρίσει" το καλλίγραμμο κορμί της Τίνας Μεσσαροπούλου

Εικόνα
Η γυμναστική της Τίνας Μεσσαροπούλου

 

H pilates istructor Μαρία Μαραγιάννη σας δείχνει πώς γίνονται και πώς θα αποκτήσετε τέλειους κοιλιακούς!

1. Plank (σανίδα)

Από τετραποδική στήριξη γλιστράς τις ωμοπλάτες κάτω και πίσω. Φέρνεις τη λεκάνη προς το έδαφος ούτως ώστε να είναι στην ίδια ευθεία με τον κορμό. Σφίγγεις τους γλουτούς, σφίγγεις και τους κοιλιακούς (με τον ομφαλό προς την σπονδυλική στήλη). Παίρνεις βαθιά εισπνοή και με την εκπνοή ανεβαίνεις σε σανίδα. Η στήριξη μπορεί να γίνει και στους αγκώνες.

Προσοχή! δεν πρέπει να αφήσεις τη λεκάνη να πέσει προς τα κάτω. Την κρατάς σε ουδέτερη θέση. Μπορείς να ανεβάσεις εναλλάξ τα πόδια μέχρι την ευθεία του ισχίου. Στόχος η ενδυνάμωση των κοιλιακών, της ωμοπλάτης και των εκτεινόντων του ισχίου καθώς και η σταθεροποίηση του κορμού.

2. Hundred 

Από ύπτια θέση φέρνεις τα χέρια τεντωμένα πίσω στα αυτιά. Ανεβάζεις ένα ένα τα πόδια σε ορθή γωνία. Παίρνεις βαθιά εισπνοή και με την εκπνοή κατεβάζεις τα χέρια μέχρι τα ισχύα παρασύροντας θώρακα και κεφάλι. Παίρνεις βαθιά εισπνοή αργά μετρώντας έως το 5 και με τον αντίστοιχο τρόπο εκπνέεις, κινώντας τα χέρια προς τα κάτω. Η κίνηση γίνεται από την ωμοπλάτη. Με αυτό τον τρόπο μετράς έως το 100. Για προχωρημένους τα πόδια μπορούν να τεντώσουν στις 60 μοίρες.

3. Single Leg Stretch 

Από ύπτια θέση τοποθετείς τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Δεν κλείνεις ούτε ανοίγεις πολύ τους αγκώνες, αρκεί να τους βλέπεις με την άκρη των ματιών. Φέρνεις τα πόδια σε ορθή γωνία, προσέχοντας να μην φεύγουν τα γόνατα πίσω από τα ισχία. Παίρνεις βαθιά εισπνοή και με την εκπνοή ανεβάζεις θώρακα και κεφάλι. Διατηρείς τον κορμό σταθερά ψηλά, εισπνέεις και με την εκπνοή τεντώνεις το ένα πόδι λίγα εκατοστά από το έδαφος. (Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μέση τους, καλό θα είναι το πόδι να μην τεντώνει τόσο χαμηλά ώστε να είναι ασφαλείς.) Επαναλαμβάνεις για 12 φορές εναλλάξ. Η άσκηση θα μπορούσε να εκτελεστεί και με τα χέρια τοποθετημένα στο πόδι, που λυγίζει κάθε φορά, έχοντας το εξωτερικό χέρι κοντά στη φτέρνα και το εσωτερικό κοντά στο γόνατο. Αν θέλεις να φτιάξεις κοιλιακούς πέτρα άμεσα και γρήγορα διάβασε εδώ περισσότερα tips για να κάνεις την προπόνηση κοιλιακών να έχει όντως αποτέλεσμα!

Δείτε και αυτό: 3 ασκήσεις Pilates για να αποκτήσετε τους κοιλιακούς των ονείρων σας 

Λίγα λόγια για την Τίνα Μεσσαροπούλου

  • Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι τηλεκριτικός και αρχισυντάκτρια τηλεοπτικού περιοδικού.
  • Είναι απόφοιτη της γαλλικής φιλολογίας ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένα στη Διεθνή Δημοσιογραφία στο Cardiff.
  • Είναι παντρεμένη από το 2006 και μητέρα δυο παιδιών.

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: Τίνα Μεσσαροπούλου - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Αγαπημένο