ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια, έχει από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης, κάτι που οφείλει στην σωστή διατροφή και την συχνή γυμναστική που κάνει
3
'
Τατιάνα Στεφανίδου γυμναστική

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι από τις «κλασικές» αξίες στη ελληνική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια, έχει από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά, κάτι που οφείλει στην σωστή διατροφή και την συχνή γυμναστική που κάνει. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, έκανε από μικρή μπαλέτο οπότε για εκείνη το να τρώει «καθαρές» τροφές και να γυμνάζεται τακτικά, είναι τρόπος ζωής. Μεγαλώνοντας, η ίδια πειραματίστηκε με αρκετούς τρόπους εκγύμνασης, και τα τελευταία χρόνια κάνει φανατικά pilates.

Λίγα λόγια για το Pilates που κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου

Οι ασκήσεις στο pilates, που κάνει 2 με 3 φορές την εβδομάδα η Τατιάνα γίνονται συνήθως με συγκεκριμένη σειρά, η μία μετά την άλλη. Οι κινήσεις έχουν ονόματα, όπως "The 100," Criss-Cross "," Elephant "και" Swan ". Οι κινήσεις μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά χρειάζονται πολλή ακρίβεια και έλεγχο.

Δεν είναι σαν να κάνεις ας πούμε ασκήσεις με βάρη, μιας και υπάρχει μεγάλη έμφαση στην τεχνική. Μπορείς να κάνεις Pilates σε ένα χαλί άσκησης, είτε στο μάθημα είτε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα DVD. Ή εναλλακτικά, σε περίοδο που δεν έχουμε COVID -19, μπορείς να πας σε ένα γυμναστήριο ή στούντιο που διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, ή σε έναν εκπαιδευτή που μπορεί να σε επιβλέπει και να σου δώσει μια «κατεύθυνση».

Τα μαθήματα Pilates συνήθως διαρκούν 45 λεπτά έως μια ώρα, αλλά μπορείς να κάνεις και πιο σύντομα το μάθημά σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Κάνοντας pilates σαν την Τατιάνα, θα ενδυναμώσεις τους  μύες σου και γίνεις πιο ευλύγιστη.

Μπορεί επίσης να αποκτήσεις και καλύτερη στάση σώματος, κάτι που η Τατιάνα βέβαια είχε ήδη λόγω της ενασχόλησής της με το μπαλέτο. Αν θες να χάσεις βάρος, εκτός από pilates θα πρέπει να κάνεις και αερόβια άσκηση λίγες μέρες την εβδομάδα,καθώς το Pilates δεν είναι είδος αερόβιας προπόνησης.

Αγαπημένο