ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βρήκαμε την άσκηση που της χαρίζει αυτό το καλλίγραμμο κορμί!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε από το γυμναστήριο!
05.02.2022
2
'
Photo_Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκτός από πολύ αγαπητή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, είναι συγχρόνως μία μανούλα με 3 παιδιά που όμως ξέρει να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της. 

Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς επενδύει καθημερινά στο σώμα της, τόσο ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή όσο και μένοντας πιστή σε ένα σταθερό πρόγραμμα εκγύμνασης. 

Διαβάστε ακόμη : Pilates: Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου με 3 ασκήσεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι μία από τις οπαδούς της άκρως δημοφιλούς μεθόδου pilates και το έχει αποδείξει επανειλημμένα. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram, ένα βίντεο που δείχνει την ίδια να κάνει ασκήσεις pilates.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Video file

 

Σε περίπτωση που κι εσείς σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα εκγύμνασης pilates σας έχουμε κάποιες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες!

Τι "κερδίζεις" με την μέθοδο pilates;

H μέθοδος pilates προσφέρει ευλιγισία, ισορροπία, συντονισμό του σώματος και του πνεύματος και αύξηση της αναπνευστικής ικανότητας. Η συγκεκριμένη μέθοδος εκγύμνασης έχει υψηλή δυναμική μεν, αλλά ταυτόχρονα είναι risk free, καθώς πρόκειται για άσκηση που προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου με εμφανή αποτλελέσματα και χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας λόγω των 8 αρχών που τηρούνται ώστε να μην ελοχεύει κίνδυνος τραυματισμού και για το λόγο αυτό απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, βάρους. 

H μέθοδος pilates μεταμορφώνει το σώμα και είναι η πλέον κατάλληλη για να πετύχεις ενδυνάμωση των κοιλιακών. Και αυτό γιατί κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, δεν απομονώνονται οι μυικές ομάδες και έτσι γυμνάζεται όλο το σώμα συμμετρικά. Εκτός αυτού, οι μύες συνεργάζονται με απόλυτο έλεγχο, η επίτευξη της κάθε κίνησης πραγματοποιείται με σεβασμό στο σώμα, ενώ η συγκεκριμένη άσκηση εστιάζει στην ενδυνάμωση των μυών, ειδικά του κορμού και γυμνάζει τους κοιλιακούς

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε δίαιτα μετά τις γιορτές- Το υγιεινό πιάτο που επέλεξε

Αγαπημένο