ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Shakira: Έτσι διατηρείται σε φόρμα στα 43 της - Τι γυμναστική κάνει

Την αποκάλυψε η γυμνάστριά της!
3
'
Shakira γυμναστική

Ακόμα και όταν δεν προετοιμάζεται για κάποια εμφάνιση, όπως αυτή που έκανε με την J.Lo στο Super Bowl, η Shakira εργάζεται απίστευτα σκληρά για να παραμείνει σε φόρμα και να μην ξεφύγει από την διατροφή και τη γυμναστική της. Εκτός από την αυξημένη άσκηση (δηλαδή τις άπειρες πρόβες χορού), η ρουτίνα γυμναστικής της είναι η ίδια, με εκείνη που είχε υιοθετήσει όταν ξεκίνησε την καριέρα της: Η Shakira ασκείται έξι ημέρες την εβδομάδα.

Τι γυμναστική κάνει ακριβώς η Shakira

Η προπονήτρια της Shakira, Anna Kaiser δηλώσει αρκετές φορές το τι ακριβώς κάνουν: «Κάθε μέρα είναι διαφορετική γιατί θέλω να βεβαιωθώ ότι την προετοιμάζω όχι μόνο για το Super Bowl, αλλά για κάθε μέρα που έρχεται», είπε στο Ε! News. Η προπόνησή της αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας. «Χθες είχε μια πολύ μεγάλη πρόβα χορού το απόγευμα, οπότε εστιάσαμε μόνο σε μια ώρα γυμναστικής το πρωί», είπε η Kaiser. «[Μερικές μέρες] έχει ακόμα περισσότερες μέρες για πρόβες φυσικού χορού, οπότε ξεκινάμε  με κάτι πολύ σύντομο: 20 λεπτά άσκησης μόνο».

Άλλες μέρες, όταν έχει το χρόνο, κάνει πιο έντονες προπονήσεις που έχει προγραμματιστεί ειδικά από την Kaiser για το γυμναστήριο της, AKT. Μπορούν να είναι οτιδήποτε, από τον αθλητισμό μέχρι το χορό έως το HIIT. 

«Είναι πολύ σημαντικό τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα σας να αλλάζετε συνεχώς τις προπονήσεις σας, έτσι ώστε να μην βαρεθείτε και να έχετε μια προπόνηση που θα χαίρεστε να κάνετε», είπε η Kaiser. Πρόσθεσε ότι η Shakira ασκείται έξι ημέρες την εβδομάδα και ξεκουράζεται τις Κυριακές.

Αγαπημένο