ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι 4 πιο σικ τρόποι να πιάσεις τα μαλλιά σου στη γυμναστική

Σου έχoυμε τη λύση!
3
'
πώς να πιάσεις τα μαλλιά σου στη γυμναστική shutterstock

Όταν κάνεις γυμναστική, σίγουρα θέλεις να είναι τα μαλλιά σου πιασμένα ψηλά, τόσο χαλαρά ώστε να μην σε «σφίγγει» το κοκαλάκι σου αλλά και τόσο σφιχτά ώστε να μην σε ενοχλούν καθώς ασκείσαι. Ωστόσο, επειδή δεν θέλεις να θυσιάσεις την κομψότητά σου, αποζητάς σικ χτενίσματα για όλη την ημέρα. Σου έχουμε τη λύση! Τα 4 παρακάτω χτενίσματα θα σε διευκολύνουν στη γυμναστική σου αλλά δεν θα σου αφαιρέσουν πόντους από το στιλ σου.

Μαλλιά πιασμένα αλογοουρά... αλλιώς

Η κλασική αλογοουρά μπορεί να δείξει ιδιαίτερα κομψή αν τα μαλλιά σου είναι απόλυτα sleek στο πάνω μέρος και πάνω από το λαστιχάκι σου βάλεις έναν όμορφο φιόγκο.

Γαλλική κοτσίδα

Η γαλλική κοτσίδα είναι η εύκολη λύση για όλες τις ώρες. Ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι καρέ ή και πιο μακριά, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες.

Μισά πάνω, μισά κάτω

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου χτενίσματα! Εντάξει, ίσως με το συγκεκριμένο ζεσταθείς λιγάκι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου πηγαίνει. 

Bun all the way

Η πιο εύκολη λύση για να πιάσεις τα μαλλιά σου όταν γυμνάζεσαι, είναι το επίσης κλασικό bun. Αν γενικά το έχεις με τα μαλλιά, μπορείς να πάρεις και το ειδικό «μπομπάρι»-είναι σαν μαξιλαράκι και βοηθάει στο να γίνει τέλειο το bun σου-και να πας το χτένισμα σε άλλο επίπεδο!

Αγαπημένο