ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρία Κορινθίου: Μιλά για την απώλεια βάρους και για τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τα κιλά της

Τα ψευδή δημοσιεύματα και οι προτάσεις δουλειάς που απέρριψε η Μαρία Κορινθίου
04.10.2022
1
'
Μαρία Κορινθίου: Μιλά για την απώλεια βάρους και για τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τα κιλά της Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξη της σήμερα Τρίτη 4 Οκτωμβρίου στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα "Το Πρωινό", μίλησε για μια συγκεκριμένη διατροφή που ακολούθησε και έχασε αρκετά κιλά.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ψευδή και αβάσιμα δημοσιεύματα που γράφτηκαν στο πρόσωπο της, για τα οποία έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Μαρία Κορινθίου: Τι είναι η πρωτεϊνούχα δίαιτα που έκανε και την άφησε μισή;

Σε κάποια από αυτά, η ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα για να τα καταφέρει να χάσει τα κιλά της, κάτι που διέψευσε δημόσια, ενώ όπως ανέφερε κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν φωτογραφίες της, προκειμένου να εξαπατήσουν κόσμο που ήθελε να χάσει περιττό βάρος.

Συνοψίζοντας, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και εξήγησε τους λόγους που τις απέρριψε.

«Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει και αγωγές. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ.

Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θέε μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2.5 μήνες… Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου που δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους….» . ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε όσα είπε η Μαρία Κορινθίου στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ρίξε μια ματιά: Μαρία Κορινθίου: Αυτοί είναι οι γλυκύτατοι γονείς της - Ο τρόπος που αντέδρασε όταν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο

Αγαπημένο