ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Khloe Kardashian: Τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί

Πόσες φορές την εβδομάδα ασκείται και τι ακριβώς κάνει.
3
'
Khloe Kardashian γυμναστική σώμα

Η Khloe Kardashian, αν και παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το βάρος της, πλέον έχει από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά. Με ύψος 1,77 μ. και βάρος 60 κιλά, μπορούμε να πούμε ότι το σώμα της, θυμίζει πολύ εκείνο της αδερφής της, Kim Kardashian, ωστόσο φαίνεται πιο υγιές. Η ίδια, ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, από το οποίο δεν παρεκκλίνει σχεδόν ποτέ.

Η Khloe γνωρίζει ότι ο σωματότυπός της, δεν είναι αυτό που λέμε «skinny» και πως για να κρατιέται σε φόρμα, πρέπει να δουλέψει και μάλιστα σκληρά. Αν και στο παρελθόν δεν είχε καλή σχέση με την γυμναστική, αφού άρχισε να βλέπει το βάρος να πέφτει, αποφάσισε ότι θα ήταν καλή ιδέα να επενδύσει σε έναν προσωπικό γυμναστή. Τώρα λέει ότι το γυμναστήριο είναι το «χαρούμενο μέρος» της.

Η πλάτη και τα χέρια της είναι τα λιγότερο αγαπημένα μέρη του σώματός της. Ωστόσο, ακόμη και όταν δεν έχει πολλά κίνητρα, εξακολουθεί να κάνει την προσπάθεια της και ασκείται το πρωί. Συνήθως κινητοποιείται της μόλις ξεκινήσει.

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Khloe Kardashian

Η Khloe ασκείται 5 ή 6 φορές την εβδομάδα και συνήθως όσο το δυνατόν νωρίτερα πριν ξυπνήσει η κόρη της. Κάνει 30 λεπτά προπόνησης κυρίως cardio, με εναλλασσόμενες ημέρες μεταξύ προπονήσεων άνω και κάτω σώματος.

Έχει έναν προπονητή, τον Joe Bouraïma, ο οποίος την γνωρίζει χρόνια και αποκάλυψε πρόσφατα την ρουτίνα γυμναστικής της στο Women's Health. Σε ό,τι αφορά την γυμναστική της, της αρέσει να χρησιμοποιεί τη μηχανή σκαλοπατιών, καθώς και το μποξ και το σχοινάκι. Η Khloe μισεί στην πραγματικότητα το τρέξιμο, αλλά το κάνει κατά καιρούς. Ένα άλλο πράγμα που αγαπά που μπορεί να σας εκπλήξει, είναι τα burpees! Πρόκειται για μια άσκηση η οποία συνδυάζει τίναγμα ποδιών, κάμψεις και άλμα και απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Εκτός από αυτά που κάνει στο γυμναστήριο, θα πάρει την κόρη της στις πεζοπορίες που αγαπά να κάνει, και μάλιστα πολλές φορές την κρατάει αγκαλιά ώστε να έχει βάρος στα χέρια της για να καίει περισσότερες θερμίδες. Φυσικά, προσέχει πολύ την διατροφή της και γνωρίζει καλά πως η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για ένα υγιές σώμα.

Αγαπημένο