ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κάτια Ταραμπάνκο: Τι γυμναστική κάνει το μοντέλο;

Έτσι διατηρεί το σώμα της!
3
'
Κάτια Ταραμπάνκο γυμναστική

Η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι ίσως η πιο εκρηκτική παρουσία του φετινού Survivor. Και λέμε είναι, γιατί μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά οι συμπαίκτες της, την συζητούν ακόμα λες και δεν έφυγε ποτέ. Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, έχει άψογες αναλογίες και αν και την βοηθάει ιδιαίτερα το DNA της, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται τακτικά.

Όσο για το τι γυμναστική κάνει η Κάτια; Η ίδια, όπως και η Ελεονώρα Μελέτη αγαπά πολύ το σερφ! Όποτε βρει ευκαιρία, παίρνει τη σανίδα της και χαλαρώνει, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα οφέλη του, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Όλα τα οφέλη της γυμναστικής που κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο

Ο αριθμός των surfers αυξάνεται όλο και περισσότερο. Υπάρχουν περίπου 23 εκατομμύρια surfers παγκοσμίως και περίπου 17.336.000 surfers μόνο στις Η.Π.Α., σύμφωνα με το Statistic Brain. Ποια είναι όμως τα οφέλη του σέρφινγκ, σύμφωνα με την αθλήτρια Ann Hawkins;

Το σέρφινγκ βοηθά στην ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας:

Το σερφ τακτικά έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων. Το σέρφινγκ αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και παρέχει οξυγόνο στο αίμα σου για τη σωστή λειτουργία των μυών. Βοηθά στην αναπνοή και μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε κάθε είδους έντονες δραστηριότητες. 

Το σέρφινγκ βοηθά στη μείωση του στρες:

Ποιος θα μπορούσε να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό μας από το σέρφινγκ; Η θάλασσα, είναι ένα αγχολυτικό από μόνη της και αν σκεφτούμε ότι συνδυάζεται και με την άσκηση, λόγω του σερφ, έχουμε 2 στα 2.

Το σέρφινγκ βοηθά στην ευλυγισία σου

Κατά τη διάρκεια του σερφ, τα σώματά μας στρίβουν και περιστρέφονται πολλές φορές  λόγω της δύναμης των κυμάτων. Αυτό το «τέντωμα» διατηρεί το σώμα ευλύγιστο και βελτιώνει την κινητικότητα και την ισορροπία του σώματός μας.

Το σέρφινγκ βοηθά στην τόνωση των μυών:

Το σέρφινγκ απαιτεί συνεχή χρήση βραχίονων, ώμων και γενικά όλου του πάνω μέρος του σώματός μας. Το σερφ σε τακτική βάση μπορεί να αλλάξει δραστικά την εικόνα του σώματός μας. Βοηθά επίσης στη διατήρηση του σωματικού βάρους και στη βελτίωση του συντονισμού στις κινήσεις σου.

Αγαπημένο