ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Τσούλης: Αποκάλυψε πως έχασε 45 ολόκληρα κιλά και τον κίνδυνο που πέρασε

Ο τρόπος που ο Γιώργος Τσούλης έχασε 45 κιλά!
2
'
Γιώργος Τσούλης_Αποκάλυψε πως έχασε 45 ολόκληρα κιλά και τον κίνδυνο που πέρασε Γιώργος_Τσούλης

Το Γιώργο Τσούλη απολαμβάνουμε φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοφιλής μάγειρας παρόλο που ετοιμάζει καθημερινά τις πιο νόστιμες συνταγές, καταφέρνει να διατηρεί τη φυσική του κατάσταση.

Ωστόσο, είχε παραδεχτεί πως έχει υπάρξει παχύσαρκος στο παρελθόν και πως λόγω ενός κρυφού έρωτα είχε μπει στη διαδικασία να χάσει τα περιττά κιλά. Είχε καταφέρει να χάσει λοιπόν 45 ολόκληρα κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι.

Αν θέλετε να μάθετε πώς είχε χάσει 45 ολόκληρα κιλά, αλλά και ποιους κινδύνους πέρασε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Ο Γιώργος Τσούλης είχε εξομολογηθεί πως είχε ακολουθήσει μια εξαντλητική δίαιτα, φτάνοντας στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

Δείτε επίσης: Τα 4 λάθη που κάνετε και δεν έχει αποτέλεσμα η δίαιτά σας

«Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα. Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα. Τους το είπα όταν βγήκα στην τηλεόραση.

Όταν γύρισα στο σχολείο μετά το καλοκαίρι 65 κιλά από 110, δε με γνώρισε κανείς. Δεν το πίστευαν. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως έπαιρνα ναρκωτικά, όπως η οικογένειά μου. Ήταν το πιο λάθος πράγμα που έκανα στον εαυτό μου.

Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Μου είχε γίνει εμμονή. Ανορεξία. Ήμουν στο χωριό και είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Έτρωγα ένα γιαούρτι το βράδυ. Το έκοψα το γιαούρτι. Έτρωγα λιγότερο το μεσημέρι. Το έκοψα και το μεσημεριανό. Και μετά έτρωγα λίγο το πρωί. Το έκοψα και το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώω τίποτα. Να μην έχω δύναμη. Να ξυπνάω και να ξανακοιμάμαι. Μετά γιατροί και ψυχολόγοι…

Δεν είχα κάποιον να με προσέξει. Τότε οι γονείς μου δούλευαν και μας έστελναν τα καλοκαίρια στο χωριό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δε με βλέπω παχύ, αλλά θα μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια» είχε αναφέρει ο Γιώργος Τσούλης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Μάθετε ακόμη: Κινόα: Το δημητριακό που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος σε χρόνο dt

Αγαπημένο