ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Μενεγάκη: "Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα"

"Δεν με απασχόλησε ποτέ να έχω το τέλειο σώμα", δήλωσε η παρουσιάστρια!
23.02.2022
2
'
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ GLOMEX

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα στην εκπομπή της, με αφορμή το θέμα που συζήτησαν για τη διατροφή που ακολουθεί η Jennifer Aniston, μίλησε για τις δικές της διατροφικές συνήθειες και προχώρησε σε αποκαλύψεις που αφορούν τις δικές της προτιμήσεις, το πως θέλει να είναι το σώμα της, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία φορά που απευθύνθηκε σε διαιτολόγο για το βάρος της. 

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη, διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν και αναφέρονται στην διατροφή - δίαιτα που ακολουθεί η παρουσιάστρια. 

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: "Όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη, μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το! Φύγετε, ψέματα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις; Γιατί; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή θέλεις να έχεις το από πάνω μέχρι κάτω τέλειο σώμα;"

Και πρόσθεσε: "Εμένα δεν με απασχόλησε αυτό ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, αλλά αυτό του τύπου βλέπω κατι, μια κουκίδα εδώ, ε όχι. Να υπάρχει θέμα, ναι. Να έχεις ξεφύγει από το βάρος σου, ναι. Σας λέω πως σκέφτομαι εγώ και σας το λέω γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές εντελώς ψεύτικες δίαιτες που λένε η δίαιτα της Μενεγάκη. Ποια δίαιτα; Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο!"

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Πάλι χάλασες τη δίαιτά σου; Δες πώς δεν θα το ξανακάνεις

Αγαπημένο