ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Φουρέιρα: Σε αυτή τη γυμναστική οφείλει το σώμα της

Καίει 261 θερμίδες ανά συνεδρία!
23.01.2021
2
'
Η Ελένη Φουρέιρα σε δημόσια εμφάνισή της με φοβερό σώμα από την γυμναστική

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αυτό που λέμε «one of a kind. Η τραγουδίστρια και performer, έχει από τα πιο καλλίγραμμα και συνάμα γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η ίδια, έχει δηλώσει πως προσέχει πολύ τη διατροφή της μιας και προκειμένου να ανταπεξέλθει στις εντυπωσιακές χορογραφίες που κάνει, δεν μπορεί να έχει φάει βαριά ή ιδιαίτερα λιπαρά γεύματα πριν βγει στη σκηνή.

Ωστόσο, πάντα μια φορά την εβδομάδα θα ενδώσει σε κάποιο διατροφικό πειρασμό. Παρόλα αυτά, η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί και ένα ιδιαίτερα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο τη βοηθά να έχει υψηλές αντοχές αλλά και να διατηρείται στα κιλά της. Η τραγουδίστρια, κάνει φανατικά crossfit σε συνδυασμό με το ποδήλατο ή spinning. Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει απίστευτη ευεξία.

Πόσες θερμίδες καις με το crossfit που κάνει η Ελένη Φουρέιρα

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από το Kennesaw State University, το CrossFit μπορεί να κάψει 261 θερμίδες ανά συνεδρία. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά για μια προπόνηση 20 λεπτών είναι ένα αρκετά μεγάλο νούμερο. Ωστόσο, αν δεν έχεις ήδη μια καλή φυσική κατάσταση, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ίσως να ήταν καλύτερο να ξεκίναγες με ένα πιο ήπιο είδος άσκησης, όπως για παράδειγμα οι pilates ή η yoga.

Αγαπημένο