ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η γυμναστική που κάνει για δυνατούς κοιλιακούς

Η τραγουδίστρια, προσέχει πολύ την διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται τακτικά.
19.01.2021
3
'
Ειρήνη Παπαδοπούλου γυμναστική

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχει αναμφίβολα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια, προσέχει πολύ την διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται τακτικά. Ποια είναι όμως η γυμναστική που προτιμά; Η ίδια, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, έχει δοκιμάσει τα πάντα! Προσπαθεί να ασκείται δύο φορές την εβδομάδα, και μάλιστα ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους, ακόμα και εκτός γυμναστηρίου.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει κάνει yoga, Pilates, βάρη, spinning αλλά και πραγματικά ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς! Προτιμάει την αερόβια άσκηση και όπως έχει δηλώσει η σωματοδομή της την βοηθάει ώστε να «γραμμώνει» σχετικά εύκολα. Φυσικά, ανάμεσα στην κλασική της προπόνηση θα κάνει και μερικά σετ κοιλιακών, κάτι που της χαρίζει το σώμα που όλοι ζηλεύουμε!

Τι να κάνεις αν δεν σου αρέσει η γυμναστική... αλλά θέλεις το σώμα της Ειρήνης

Αντί να πιέζεσαι, μπορείς να βρεις τρόπους άσκησης που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Για παράδειγμα, αν είσαι κοινωνικός ως άνθρωπος, μπορείς να κάνεις κάτι πιο ομαδικό σαν άσκηση, όπως το να πας για περπάτημα με έναν φίλο σου ή να κάνεις μαθήματα με φίλους σου ή να ξεκινήσεις για παράδειγμα χορό. Αν είσαι πιο μοναχικός τύπος, το τρέξιμο ή το κολύμπι θα σου ταιριάξει καλύτερα.

Επιπλέον, μην ξεχνάς πως πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να σου γίνει η άσκηση συνήθεια. Η άσκηση μπορεί να γίνει «εθιστική» από κάποιο σημείο και μετά, αλλά θέλει τον χρόνο του αυτό ως διαδικασία. Μόλις σου γίνει συνήθεια, θα δεις διαφορά στη διάθεσή σου όταν δεν κάνεις γυμναστική. Και φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γυμναστική σαν τρόπο εκτόνωσης ή ως δραστηριότητα για όλη την οικογένεια.

Τέλος, αν μια μέρα βαριέσαι να γυμναστείς, μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Εξάλλου, μέχρι και η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν ασκείται κάθε μέρα!

Αγαπημένο