ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δέσποινα Βανδή: Δεν θα πιστέψεις πόσο δύσκολη γυμναστική κάνει

H αγαπημένη τραγουδίστρια γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.
07.05.2021
Δέσποινα Βανδή

Η γυμναστική έχει γίνει για πολλούς αναπόσπαστο κομμάτι από την ζωή τους και όχι άδικα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν φοβάται να δοκιμάσει δύσκολες γυμναστικές ασκήσεις, προκειμένου να διατηρήσει την φόρμα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ως λάτρης των social media, φροντίζει να ενημερώνει τους ακόλουθούς της, για τις νέες της ασκήσεις, και την πρόοδό της, με αρκετά ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Αυτή είναι η δύσκολη γυμναστική που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή, εδώ και αρκετά χρόνια κάνει pilates σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είναι επίσης μεγάλη λάτρης του γυμναστηρίου, αλλά εξαιτίας της πανδημίας, αυτούς τους μήνες βρίσκει διάφορες εναλλακτικές στο σπίτι της.

 

 

Λατρεύει επίσης το CrossFit, το οποίο την έχει βοηθήσει αρκετά, καθώς είναι μια μέθοδος προπόνησης με απαιτητικές πολυαρθρικές κινήσεις εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση.

Εικόνα
Δέσποινα Βανδή γυμναστική

Το Crossfit είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που ενισχύει εκτός από τη σωματική σου την καρδιαγγειακή και αναπνευστική αντοχή, τη δύναμη, την ευελιξία, την ευκινησία, την ισορροπία, τον συντονισμό αλλά και την ακρίβεια των κινήσεών σου.

Μάθε επίσης ποια γυμναστική σου ταιριάζει ανάλογα με τον χαρακτήρα σου

Αγαπημένο