ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βαλέρια Χοψονίδου: Σε αυτή τη γυμναστική οφείλει το υπέροχο σώμα της

Προκάλεσε «πανικό» με την εμφάνισή της στο Survivor!
3
'
Η Βαλέρια και η Ολυμπία Χοψονίδου σε διάλειμμα από τη γυμναστική τους

Η Βαλέρια Χοψονίδου, είναι μια από τις δύο παίκτριες που μπήκαν χτες στο Survivor και ήδη προκάλεσε πανικό με τις άψογες αναλογίες της. Η ίδια, είναι σχεδιάστρια μόδας αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να περπατάει στις πασαρέλες όπως έκανε πριν χρόνια και η αδερφή της, πρώην Σταρ Ελλάς, Ολυμπία Χοψονίδου.

Η Βαλέρια Χοψονίδου, προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται τακτικά κάνοντας Kangoo Jumps, ένα είδος γυμναστικής που έχει έρθει τελευταία στη χώρα μας από το εξωτερικό αλλά ήδη μετράει πολλούς υποστηρικτές. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να το ξεκινήσεις και εσύ, αν δεν ασκείσαι ήδη. Τώρα μάλιστα, που είμαστε ακόμα σε καραντίνα, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να εντάξεις την γυμναστική στο πρόγραμμά σου, πριν οι υποχρεώσεις σου γινουν ξανά περισσότερες.  Η ίδια, κάνοντας kangoo jumps, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή διατηρείται στα ιδανικά κιλά για το ύψος της, και είναι πιο fit σε σχέση με παλαιότερα. 

Κάνοντας μια έρευνα στο προφίλ της στο Instagram ανακαλύψαμε αρκετά βίντεό της στα οποία κάνει την αγαπημένη της γυμναστική και δείχνει να το διασκεδάζει αρκετά! Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα kangoo jumps μπορείς να τα κάνεις σε κάθε ηλικία, είτε κάνεις πιο έντονα kangoo, όπως η Βαλέρια Χοψονίδου, είτε πιο ήπια. Σε κάθε περίπτωση, ο γυμναστής σου θα σε κατευθύνει.

Δες την γυμναστική που κάνει η Βαλέρια Χοψονίδου:

 

Τι έδειξαν έρευνες για τα Kangoo Jumps, την γυμναστική που αγαπάει η Βαλέρια Χοψονίδου

Πολλές μελέτες έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 20 χρόνια περίπου, οι οποίες αναφέρουν ότι οι μπότες που χρησιμοποιούνται στα Kangoo Jumps μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος μείωσης της καταπόνησης των αρθρώσεων. Σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ελβετικής Ομοσπονδίας, τα παπούτσια που χρησιμοποιούνται στα Kangoo Jumps είναι σε θέση να μειώσουν τη δύναμη πρόσκρουσης της αρχικής επαφής με το έδαφος κατά 50%, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο καταπόνησης των αρθρώσεων. 

Η μελέτη αναφέρει  επίσης ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια, οι ειδικές μπότες δηλαδή, θα μπορούσαν να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση των υπερβολικών τραυματισμών. Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα διαπίστωσε ότι οι μπότες των Kangoo Jumps είναι πολύ πιο αποτελεσματικές στη μείωση των κραδασμών συγκριτικά με τα συμβατικά παπούτσια για γυμναστική.  Επομένως, αν θέλεις να γυμναστείς και έχεις διάφορα προβλήματα με τις αρθρώσεις σου ή θέλεις ένα πιο παιχνιδιάρικο είδος γυμναστικής, ίσως το συγκεκριμένο που κάνει η Βαλέρια Χοψονίδου να είναι για εσένα.

Αγαπημένο