ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άννα Βίσση: Η γυμναστική που επιλέγει για να παραμένει Fit

Η Άννα Βίσση εκτός από την μεγάλη της αγάπη που είναι η μουσική έχει αποκτήσει και μια δεύτερη αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από την γυμναστική.
10.05.2021
2
'
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η γνωστή τραγουδίστρια φροντίζει να ενημερώνει τους ακόλουθούς της, για τις νέες της ασκήσεις, και την πρόοδό της, με αρκετά ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθεί η Άννα Βίσση

Η τραγουδίστρια παραμένει fit, ακόμη και αν τα γυμναστήρια είναι κλειστά λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα μάλιστα, η Άννα Βίσση είχε ανεβάσει όχι μόνο ποστ, στον προσωπικό της λογαριασμό, όσο και live καθ’όλη την διάρκεια των lockdowns για να παροτρύνει τους θαυμαστές της να αθλούνται, όπως και εκείνη. 

Εικόνα
Αννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής ενώ φροντίζει να γυμνάζεται συχνά και με μέθοδο.

Εικόνα
Αννα Βίσση

 

Κάνει αρκετές απαιτητικές ασκήσεις, όπως βάρη και έλξεις σε μηχάνημα.

Εικόνα
Αννα Βίσση

Αν θες και εσύ να γυμναστείς όπως η γνωστή τραγουδίστρια, αλλά από το σπίτι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα μηχανήματα ή ακόμη και ένα στρώμα γυμναστικής. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις σχοινάκι, μπάλα pilates, foam roller, διάδρομο, στατικό ποδήλατο, κωπηλατικό μηχάνημα, ελλειπτικό μηχάνημα ή stepper.

Αγαπημένο