ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θες τους κοιλιακούς της; Αυτή είναι η γυμναστική και η διατροφή της

Έτσι διατηρείται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!
05.06.2022
1
'
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θες τους κοιλιακούς της; Αυτή είναι η γυμναστική και η διατροφή της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διατηρεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Όπως είναι γνωστό η ίδια αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει με γυμναστική για να παραμένει πάντα σε φόρμα.

Φυσικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποτελεί ένα αρκετά ενεργό μέλος στα social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της θαυμαστές στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, τα νέα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα υπέροχα σύνολα της που μας εντυπωσιάζουν.

Κατά καιρούς, έχουμε δει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δημοσιεύει μερικά από τα γεύματα αλλά και τις προπονήσεις που κάνει καθημερινά. Μάλιστα, την έχουμε πετύχει στο γυμναστήριο να κάνει ποδήλατο, το οποίο ενδυναμώνει όλο το σώμα και κυρίως τα πόδια, ενώ στην συνέχεια επέλεξε ασκήσεις με βαράκια για τα χέρια.

 

 

 

Δες ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το εντυπωσιακό σπίτι και η μοντέρνα - minimal διακόσμηση στην βεράντα της

Η γνωστή influencer με ύψος 1,68 μ. και βάρος 53 κιλά, έχει τις ιδανικές αναλογίες εφόσον τρέφεται υγιεινά, αποφεύγει τα τηγανιτά και τα λιπαρά και δεν καταναλώνει αλκοόλ. Οι μέθοδοι γυμναστικής που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια αποτελούνται από συγκεκριμένες αερόβιες ασκήσεις και TRX.

Μάλιστα πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας έδειξε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram τα αποτελέσματα της σκληρής δουλείας, των προπονήσεων αλλά και της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί, με τους κοιλιακούς της να "κόβουν την ανάσα".

Ίσως σε ενδιαφέρει επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτή είναι η γυμναστική που την κρατάει fit!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Video file
Αγαπημένο