ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποια διατροφή ακολουθεί και ποια γυμναστική επιλέγει;

Το ύψος, τα κιλά της αλλά και το πώς διατηρεί το σώμα της.
3
'
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διατροφή γυμναστική

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μπαίνει στην «Φάρμα» και σίγουρα θα προκαλέσει «πανικό» με την είσοδό της. Η ξανθιά καλλονή, με ύψος 1,68 μ. και βάρος 53 κιλά, έχει τις ιδανικές αναλογίες στο σώμα της, τις οποίες διατηρεί με διατροφή και γυμναστική. Τώρα μάλιστα που ο γάμος της έληξε, έχει βρει ακόμα περισσότερο χρόνο για να κάνει όσα της αρέσουν και να ασχολείται με την γυμναστική που τόσο αγαπά.

Η Αλεξάνδρα τρέφεται υγιεινά, αποφεύγει τα τηγανιτά και τα λιπαρά και δεν καταναλώνει αλκοόλ. Μάλιστα, μέσω του Instagram της μας έχει δείξει αρκετές φορές πως προκειμένου να είναι έτοιμη για την «Φάρμα», έκανε συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής με την personal trainer, Ειρήνη Δανιήλ. H Αλεξάνδρα έκανε βάρη, αερόβια, TRX και βέβαια, ήταν ακόμα πιο προσεκτική και τις τροφές τις οποίες κατανάλωνε.  Η ίδια, είναι αθλητική και παλαιότερα, έκανε και pilates.

 

Όσο για το βιογραφικό της;

«Είμαι από την Τρίπολη. Εκεί μεγάλωσα. Τι ήθελα να γίνω μικρή; Ήθελα να σπουδάσω και να ‘χω ένα καλό πτυχίο, αλλά δεν είχα κάτι στάνταρντ στο μυαλό μου. Η τηλεόραση μου άρεσε ανέκαθεν. Παρακολουθούσα εκπομπές, με γοήτευε η παρουσίαση, λάτρευα την Ελένη Μενεγάκη. Το μόντελινγκ δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Να βγαίνω και να είμαι απλώς η ωραία. Στην Αθήνα ήρθα στα 18 μου για σπουδές. Σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δεν το σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω πίσω. Μου αρέσει η Αθήνα. Προσαρμόστηκα γρήγορα εδώ. Έφτιαξα τη ζωή μου, δημιούργησα τον κοινωνικό κύκλο μου, δούλευα κιόλας για το χαρτζιλίκι μου σε νυχτερινά μαγαζιά ως υποδοχή. Μετά ξεκίνησα και το μόντελινγκ. Στην πραγματικότητα προέκυψε, μέσω της νυχτερινής δουλειάς που είχα.

Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Και χαίρονται πολύ για μένα. Με ενθαρρύνουν να συνεχίσω.

Τα ‘χω μετρημένα τα πράγματα στη ζωή μου: το σπίτι μου, τη σχέση μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο. Μου αρέσει η αίσθηση της οικογένειας και του σπιτιού. Εννοείται ότι κάνω δουλειές στο σπίτι. Είμαι νοικοκυρά. Είμαι βαθιά συναισθηματική, μου αρέσει να φροντίζω τον σύντροφό μου, να του μαγειρεύω, να του κάνω κάποια έκπληξη. Είμαι πολλά πράγματα που δε μου φαίνονται», έχει δηλώσει η ίδια σχετικά με τον εαυτό της. Αξιοσημείωτο είναι πως η Αλεξάνδρα είναι μόλις 28 ετών, αν και μετρά αρκετά χρόνια στην ελληνική showbiz.

Αγαπημένο