ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

8 διάσημοι άντρες σταρ με εθισμό στο σεξ

Τι συνέπειες έφερε στη ζωή τους. Ποιοι πλήρωσαν ακριβό τίμημα και ποιοι τον ξεπέρασαν.
4
'
Ξένοι άνδρες σταρ με εθισμό στο σεξ shutterstock

Υπάρχει ένας εθισμός που ίσως δεν γνωρίζεις καν ότι είναι εθισμός. Η επιτακτική και παρορμητική ανάγκη για σεξ συνήθως με εναλλαγή διαφορετικών συντρόφων ή η παρορμητική σεξουαλική συνεύρεση με άγνωστους και οι ανεξέλεγκτες και συνεχείς σκέψεις γύρω από το σεξ δεν θεωρείται επίσημα ψυχική διαταραχή συνδέεται όμως πολύ συχνά με άλλες ψυχικές διαταραχές όπως ο διπολισμός, το ocd, η οριακότητα κ.α

Μάθε περισσότερα για τα συμπτώματα, τις συνέπειες και την συχνότητα του σεξουαλικού εθισμού καθώς και το αν υπάρχει θεραπεία.  

Ο σεξουαλικός εθισμός είναι, ωστόσο, υποτιμημένος γιατί οι περισσότεροι θεωρούν πιο επικίνδυνους εθισμούς τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τον τζόγο. Κι όμως ο εν λόγω εθισμός μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στη ζωή ενός ανθρώπου και να οδηγήσει σε διάλυση ή κλονισμό των σημαντικών σχέσεων του, σε αποδιοργάνωση της επαγγελματικής του αποδοτικότητας ακόμα και να αυξήσει την πιθανότητα να νοσήσει από σοβαρά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η ιστορία 8 διάσημων σταρ του εξωτερικού επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. 

Michael Dοuglas

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

Ήταν από τους πρώτους που δήλωσε ότι είχε εθισμό με τον σεξ. Ο διάσημος ηθοποιός γιος του ηθοποιού Kirk Dοuglas, παραδέχτηκε τον εθισμό του στο σεξ στην βιογραφία του το 2012, καθώς και το γεγονός ότι ήταν αλκοολικός. Έχει περάσει πολύ χρόνο σε κλινικές για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα ζητήματα και ο γάμος του με την κατά 25 χρόνια νεότερή του Katherine Zeta Jones φαίνεται ότι συντέλεσε στην απεξάρτησή του. Για πολλούς ο εθισμός στο σεξ ήταν ο λόγος που νόσησε από καρκίνο στην στοματική κοιλότητα λόγω του σεξουαλικά μεταδιδόμενου ιού HPV.

Διάβασε κι αυτό: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων σου για την υγεία σου.

Charlie Sheen

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

Έχει δηλώσει ότι είχε εθισμό στο σεξ και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να τον θέσει υπό έλεγχο. Ο εθισμός τους αυτός ήταν προφανώς και ο λόγος που προσβλήθηκε από τον ιό HIV, πληροφορία που ο ίδιος αποκάλυψε το 2015 σε συνέντευξή του. Ο ιός ωστόσο σήμερα μετά από τη θεραπεία που ακολουθεί δεν είναι ανιχνεύσιμος.

David Duchovny

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “X-Files” δεν είχε απλά μια έντονη σεξουαλικότητα. Εισήχθη σε κλινική για θεραπεία από την εξάρτηση από το σεξ το 2008 μετά το διαζύγιο από την σύζυγό του, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει τότε.

Τiger Woods

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

Ο διάσημος πρωταθλητής του γκoλφ έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω της έκλυτης ζωής του ο οποίος ο ίδιος απέδωσε στον εθισμό του στο σεξ. Έκανε πρόσφατα ένα δυναμικό come back αφού χάθηκε για πολλά χρόνια και εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει εκτός από τον εθισμό στο σεξ και την εξάρτησή σου από τα ναρκωτικά.  

Βilly Bob Thorton

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

O λόγος που χώρισε η Angelina Jolie τον πρώτο της σύζυγο Billy Bob Thorton ήταν ότι την απατούσε συστηματικά παρόλο που έκανε προσπάθεια να τον βοηθήσει στέλνοντάς τον σε ειδικό για να αντιμετωπίσει την  ανεξέλεγκτη εξάρτησή του από το σεξ. Το ζευγάρι που είχε μια έντονη σχέση πάθους τελικά χώρισε.

Διάβασε ακόμα: Χωρισμοί διασήμων - τι μας διδάσκουν

Ozzy Osbourne

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

Το διάσημο είδωλο της heavy metal μουσικής σκηνής της δεκαετία του 80 και 90 ήταν εθισμένος σε ουσίες. Παράλληλα η έντονη σεξουαλικότητά του ήταν πάντα παρούσα. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο εθισμός του στο σεξ ήταν η αιτία που ήταν κατ’ εξακολούθηση άπιστος. Προσπάθησε να σώσει τον γάμο του με την τηλεπερσόνα Sharon Οsbourne ακολουθώντας θεραπεία απεξάρτησης για τους εθισμούς του. Θεραπεία που μάλλον απέδωσε αφού εξακολουθούν να είναι μαζί.

Jack Nicholson

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
ABACA

 

Ένας ακόμα ηθοποιός από τα παλιά  -γνωστός μεταξύ άλλων και για την έκλυτη ζωή του- είχε ανοιχτά δηλώσει ότι είχε τόσο έντονο εθισμό από το σεξ που υπήρχαν μέρες που είχε σεξουαλική συνεύρεση με περισσότερες από 5 γυναίκες την ημέρα. Υπήρξε παντρεμένος μια μόνο φορά για σύντομο χρονικό διάστημα από το 1961 έως το 1966 με την Sandra Knigh με την οποία έχει μία κόρη. Μετά τη λήξη του γάμου του είχε πάρα πολλές εναλλαγές ερωτικών συντρόφων και σήμερα είναι μόνος δηλώντας ότι φοβάται καθώς ότι καθώς γερνάει θα πεθάνει χωρίς να υπάρχει κάποια σύντροφος δίπλα του.

Διάβασε ακόμα: Αυτοί είναι οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι

Colin FarrelΙ

Εικόνα
διάσημοι εξωτερικού εθισμένοι στο σεξ
shutterstock

 

O διάσημος ηθοποιός μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το σεξουαλικό του εθισμό το 2005. Αυτό συνέβη μετά την διαρροή βίντεο με μοντέλο του Play Boy. Παντρεύτηκε στα 25 με την τραγουδίστρια Αmelia Warner και για χάρη της έκανε τατουάζ στο δάκτυλο του χεριού του. Μετά τον χωρισμό τους υπήρξαν αναφορές για δεσμούς με διάφορες λαμπερές star της show business όπως την Βritney Spears και την Lindsay Lohan. Όπως πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή της Εllen Degeneres τώρα είναι μόνος.

Διάβασε επίσης: Ποιο είδος σεξ επιθυμούν οι περισσότεροι μετά την πανδημία

 


 

Αγαπημένο