ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η super άσκηση για ενδυνάμωση ποδιών γίνεται στο παγκάκι του πάρκου σου!

Χωρίς εξοπλισμό, μόνο με το βάρος σου!
1
'
athlisi_gymnastiki

Η γυμναστική για πολλούς από εμάς αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και όχι άδικα αφού προσφέρει απλόχερα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά πλεονεκτήματα. Παρότι οι ενδορφίνες µάς κατακλύζουν, είτε ασκούµαστε εντός είτε εκτός γυµναστηρίου, ειδικά δε αυτό το διάστημα που τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, λόγω της καραντίνας, η χαρά που µας δίνει η υπαίθρια άσκηση, είτε γίνεται σε πάρκο, είτε σε γήπεδο, είτε σε βουνό, είναι ασύγκριτα µεγαλύτερη, καθώς ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τη φύση. 

Η πολύτιµη βιταµίνη D, που θα συντεθεί στον οργανισµό µας χάρη στην ηλιακή ακτινοβολία ταυτόχρονα με την προπόνηση, μας γεμίζει ενέργεια και ευεξία. Αν αγαπάτε, λοιπόν, τη γυμναστική κάπου έξω... τότε σας έχουμε μια super άσκηση για ενδυνάμωση ποδιών, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Βουλγάρικα καθίσματα

voulgarika_kathismata

 

Η άσκηση αυτή είναι μια μίξη καθισμάτων και διατάσεων, πράγμα που την κάνει εξαιρετικά αποτελεσματική, για να δυναμώσεις τα πόδια σου. Τονώνει τα πόδια, ενώ βασικό ρόλο παίζει και η σωστή αναπνοή. Αν στη διάρκεια νιώσεις αυτό που αποκαλούμε "κάψιμο" μην αγχωθείς! Για να την εκτελέσεις σωστά, προσέχεις αρχικά η πλάτη σου να είναι σε ευθεία και όταν χαμηλώνεις το σώμα σου, το βάρος να πέφτει στο μπροστινό πόδι. Προσοχή! Το γόνατο να μην ξεπερνάει, να μην βγαίνει μπροστά, από τα δάκτυλα των ποδιών σου. Κάνε 10 επαναλήψεις με κάθε πόδι σε 3 σετ.

Αγαπημένο