ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γυμναστική στο σπίτι: Η top άσκηση για τέλειους κοιλιακούς!

Η άσκηση που θα ενδυναμώσει τους μυς σου!
25.02.2021
1
'
sanida

Η σανίδα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές εκγύμνασης για όλο το σώμα και φυσικά γίνεται ακόμα και στο σπίτι. Είναι μια από τις πιο απλές, αλλά ταυτόχρονα απαιτητικές ασκήσεις, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για μια στατική μορφή άσκησης, που μας "προκαλεί" να μείνουμε ακίνητοι... 

Τα οφέλη από τη σανίδα είναι πολλαπλά και περιλαμβάνουν καλύτερη στάση σώματος, ισορροπία και ευλυγισία. Πρόκειται για μια άσκηση που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων και δεν απαιτεί κάποιον συγκεκριμένο εξοπλισμό, αφού γίνεται με το βάρος του σώματός σου, οπότε μπορείς να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου 4-5 φορές την εβδομάδα. 

Η "σανίδα" θέλει αυτοσυγκέντρωση, καλή αναπνοή και δυνατό σώµα. Εστιάζει στην εξάσκηση των κοιλιακών μυών, αλλά δουλεύει και άλλες μυϊκές ομάδες του σώματος, όπως μηρούς, γλουτούς, χέρια, πλάτη, κορμό, κάτι που την καθιστά ιδανική για απώλεια βάρους.

sanida

Κράτησε το σώμα στην απόλυτη ευθεία. Κράτησε τη µέση ψηλά ώστε να µη βουλιάζει, τη κοιλιά μεσα σφικτά, τους ώµους προς τα πίσω, τους γλουτούς επίσης ψηλά και τα πόδια καλά τεντωµένα. Το κεφάλι πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία µε το σώµα, δηλαδή να μην σκύβεις! Μείνε στη θέση όσο περισσότερο µπορείς, ξεκινώντας από τα 30 δευτερόλεπτα, ανεβάζοντας τον χρόνο ανά εβδοµάδα μέχρι να φτάσεις το 1 λεπτό.

 

 

Αγαπημένο