ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιατί οι κολυμβήτριες είναι πιο ενεργές σεξουαλικά

Η έρευνα του Harvard που αποδεικνύει ότι το κολύμπι είναι η ιδανική μορφή άσκησης, αν επιθυμείς ενεργή σεξουαλική ζωή μέχρι τα βαθιά σου γεράματα.
3
'
οι κολυμβήτριες πιο ενεργές σεξουαλικά shutterstock

Η έρευνα του Harvard που αποδεικνύει ότι το κολύμπι είναι η ιδανική μορφή άσκησης, αν επιθυμείς ενεργή σεξουαλική ζωή μέχρι τα βαθιά σου γεράματα.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η έρευνα που διεξήχθη από το Harvard University έδειξε ότι οι γυναίκες που είχαν επιλέξει το κολύμπι ως την κύρια μορφή άσκησης έφταναν στα 60 τους χρόνια να έχουν τόσο ενεργή σεξουαλική ζωή όσο οι κατά 20 χρόνια νεότερές τους γυναίκες.

Διάβασε κι αυτό: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός των σεξουαλικών σου συντρόφων για την υγεία σου. 

Επίσης, ανέφεραν μεγαλύτερη συνολική ευεξία από τις σεξουαλικές τους επαφές και γενικά πιο ανεβασμένη επιθυμία για σεξ.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει να διαβάσεις κι αυτό: Ποιο είναι το σπορ που χαρίζει μακροζωία.

Ποια είναι η εξήγηση

Οι επικεφαλής της έρευνας υπενθυμίζουν ότι το κολύμπι, όταν επιλέγεται ως τακτική μορφή άσκησης, γυμνάζει όλο το σώμα και τονώνει τις σωματικές λειτουργίες. Χτίζει επομένως ένα δυνατό και ανθεκτικό σώμα, που φυσικά μπορεί να συμπεριφέρεται ως νεότερο από τη βιολογική ηλικία και ως εκ τούτου να έχει καλύτερη επίδοση στο σεξ. Από την άλλη, οι κολυμβήτριες φαίνεται ότι με το κολύμπι διατηρούν ένα καλλίγραμμο σώμα, πράγμα που ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους συνευρέσεων. Διάβασε ακόμα: Γιατί αυτοί που γυμνάζονται θέλουν περισσότερο σεξ. 

Τέλος, το κολύμπι είναι ένα από τα σπορ που εξασφαλίζουν στο σώμα ευελιξία. Η ευελιξία με τη σειρά της είναι μια δεξιότητα που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στον πειραματισμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σκέψου το, λοιπόν!

Αν επομένως ψάχνεις τη μορφή άσκησης για να "κολλήσεις", ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο αυτή να είναι το κολύμπι. Ένας λόγος παραπάνω για να στραφείς στον κολύμπι είναι να λάβεις υπόψη ότι είναι ένα σπορ που στην ηλιόλουστη χώρα μας μπορεί να απολαμβάνεις όχι μόνο στις εγκαταστάσεις της πισίνας αλλά και στις αγαπημένες σου παραλίες, ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.  

Διάβασε ακόμα: Ποια γυμναστική σου ταιριάζει ανάλογα με τον χαρακτήρα σου. 

Αγαπημένο