ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Tabata time: Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 4 ασκήσεις για γρήγορη καύση λίπους

Έυκολες ασκήσεις από την γυμνάστρια Έρη Καμπανοπούλου για να κάψετε θερμίδες
1
'
Tabata time: Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 4 ασκήσεις για γρήγορη καύση λίπους

Η Παρασκευή είναι εδώ, όπως και το ραντεβού μας με την εβδομαδιαία fitness στήλη μας, όπου με την βοήθεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και αθλητισμού Έρης Καμπανοπούλου, θέλουμε να σας παρακινήσουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε μερικές ασκήσεις και να δυναμώσετε το σώμα σας.

Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα για να κάνουμε tabata και η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 4 εύκολες ασκήσεις για γρήγορη καύση λίπους.

Με αυτές τις 4 ασκήσεις που προτείνει η γυμνάστρια μας, θα ενεργοποιήσετε το σώμα σας, θα κάψετε θερμίδες και σίγουρα θα νιώθετε καλύτερα.

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: 3 ασκήσεις από την Έρη Καμπανοπούλου για να κάνετε στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό και να επανέλθετε σε φόρμα μετά τα Χριστούγεννα

Tabata time: 4 εύκολες ασκήσεις για καύση λίπους

Άσκηση 1

Ξεκινάμε αντίστροφα σε ανάποδη θέση σαν τραπεζάκι. Σφίγγουμε καλά τους κοιλιακούς μας και ανυψώνουμε εναλλάξ ένα- ένα τα πόδια μας λυγισμένα.

Video file

 

Άσκηση 2

Ξεκινάμε με θέση bear plank (τετραποδικη σανίδα η σανίδα σε θέση αρκούδα) τα χέρια μας είναι στο άνοιγμα των ωμών και πιέζοντας τους χαμηλούς κοιλιακούς μας ανεβοκατεβάζουμε τη λεκάνη μας.

Video file

 

Άσκηση 3

Τεντώνουμε το σώμα μας πίσω χέρια για να πάρουμε φορά και έχουμε τα πόδια μας τεντωμένα μπροστά. Συγχρονισμένα κλείνουμε χέρια και πόδια. Μαζεύουμε και ανοίγουμε σταθερά.

Video file

 

Άσκηση 4

Τοποθετούμε τα χέρια μας πίσω από το κεφάλι για να αποφύγουμε πόνο στον αυχένα. Ξεκολλάμε τις ωμοπλάτες από το έδαφος και δουλεύουμε τα πόδια μας σαν «ψαλίδια» με μεγάλο άνοιγμα.

Video file

 

Όλες τις ασκήσεις τις κάνουμε για 20 δευτερόλεπτα και ξεκουραζόμαστε για 10. Επαναλαμβάνουμε για 4 set.

Ρίξτε μια ματιά: Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 3 εύκολες αερόβιες ασκήσεις για άμεση καύση θερμίδων

Αγαπημένο