ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 4 εύκολες ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρος

Έυκολες ασκήσεις από την γυμνάστρια Έρη Καμπανοπούλου για να δυναμώσετε το σώμα σας
1
'
Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 4 εύκολες ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρος

Η Παρασκευή είναι εδώ, όπως και το ραντεβού μας με την εβδομαδιαία fitness στήλη μας, όπου με την βοήθεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και αθλητισμού Έρης Καμπανοπούλου, θέλουμε να σας παρακινήσουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε μερικές ασκήσεις και να δυναμώσετε το σώμα σας.

Σήμερα λοιπόν η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 4 εύκολες ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρος. Ακόμη και αν δεν έχετε βαράκια στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο γεμάτα μπουκάλια με νερό.

Με αυτές τις 4 ασκήσεις λοιπόν που προτείνει η γυμνάστρια μας, θα ενεργοποιήσετε και θα δυναμώσετε το σώμα σας και σίγουρα θα νιώθετε καλύτερα.

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 3 εύκολες αερόβιες ασκήσεις για άμεση καύση θερμίδων

Άσκηση 1- Κάμψεις δικεφάλων

Είναι η κλασική άσκηση δικεφάλων όπου λυγίζουμε και τεντώνουμε στην επαναφορά προσπαθώντας να εκτελούμε με αργό τέμπο (ρυθμό). Τα πόδια πρέπει να βοηθάνε και να είναι ελαφρώς λυγισμένα και ο κορμός μας πρέπει να είναι πάντα σφιχτός. Κάνουμε 15 επαναλήψεις σε 3 σετ.

Video file

 

Άσκηση 2- Σανίδα

Ερχόμαστε σε θέση σανίδας και στηριζόμαστε στους πήχεις. Ξεκινάμε εναλλάξ ανεβοκατεβάσματα με τις παλάμες μας. Προσπαθούμε να παραμένει σταθερός ο κορμός μας. Επαναλαμβάνουμε για 30 δευτερόλεπτα επί 3 σετ.

Video file

 

Άσκηση 3- Σανίδε με roll τα χέρια

Ερχόμαστε σε θέση σανίδας στηριζόμενοι στα βαράκια μας και είμαστε με τεντωμένα χέρια. Ξεκινάμε τραβώντας τον αλτήρα μας προς το στήθος και επαναφέρουμε. Ο αλτήρας πρέπει πάντα να είναι κοντά στον κορμό. Κάνουμε 12 επαναλήψεις για 3 σετ σε κάθε χέρι.

Video file

 

Άσκηση 4- Swings

Ξεκινάμε σε θέση ημικαθίσματος και μένουμε εκεί σταθερά. Τοποθετούμε το kettlebell/βαράκι/μπουκάλι νερό ανάμεσα από το άνοιγμα των ποδιών και ανεβοκατεβάζουμε μέχρι το ύψος των ματιών. Τα πόδια πρέπει να είναι πάντα χωρίς να αλλάξουν θέση. Επαναλαμβάνουμε για 30 δευτερόλεπτα και για 3 σετ.

Video file

 

Ρίξτε μια ματιά: Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 3 top ασκήσεις για καλοσχηματισμένους κοιλιακούς

Αγαπημένο