ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 ασκήσεις από την Έρη Καμπανοπούλου για να κάνετε στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό και να επανέλθετε σε φόρμα μετά τα Χριστούγεννα

Αν φάγατε πολύ αυτές τις γιορτές, τότε μην ανησυχείτε! Είστε στο σωστό άρθρο αφού παρακάτω θα βρείτε 3 εύκολες ασκήσεις για να επανέλθετε σε φόρμα.
1
'
3 ασκήσεις από την Έρη Καμπανοπούλου για να κάνετε στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό και να επανέλθετε σε φόρμα μετά τα Χριστούγεννα

Η Παρασκευή είναι εδώ, όπως και το ραντεβού μας με την εβδομαδιαία fitness στήλη μας, όπου με την βοήθεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και αθλητισμού Έρης Καμπανοπούλου, θέλουμε να σας παρακινήσουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε μερικές ασκήσεις και να δυναμώσετε το σώμα σας.

Ειδικά μετά την περίοδο των γιορτών και τις διατροφικές ατασθαλίες που σίγουρα όλοι κάναμε, είναι η στιγμή να βάλουμε νέους στόχους και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ένα πρόγραμμα γυμναστικής που να ταιριάζει στα γούστα μας.

Για αυτό λοιπόν η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 3 εύκολες ασκήσεις για να κάνετε στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό και να επανέλθετε άμεσα σε φόρμα μετά τα Χριστούγεννα.

Με αυτές τις 3 αερόβιες ασκήσεις που μας δείχνει η γυμνάστρια μας, θα ενεργοποιήσετε το σώμα σας, θα κάψετε θερμίδες και σίγουρα θα νιώθετε καλύτερα.

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Η Έρη Καμπανοπούλου μας προτείνει 3 top ασκήσεις για καλοσχηματισμένους κοιλιακούς

Ασκήσεις για να χάσετε τα κιλά των Χριστουγέννων

Άσκηση 1

Ξεκινάμε με προβολές και επαναφέρουμε στην αρχική θέση. Προσέχουμε το γόνατο μας να μην φεύγει μπροστά. Όταν τελειώσουμε τις 12 επαναλήψεις μένουμε στατικά και ανεβοκατεβαίνουμε για 20 δευτερόλεπτα.

Video file

 

Άσκηση 2

Κρατάμε βαράκια ή δύο μπουκάλια με νερό και ξεκινάμε να κάνουμε την κίνηση jumpin jacks (ανοιγοκλείνουμε χέρια-πόδια). Στο κλείσιμο της επανάληψης κάνουμε ένα μικρό ημικάθισμα ακουμπώντας ανάμεσα από τα πόδια.

Επαναλαμβάνουμε για 20 φορές και 3 σετ.

Video file

 

Άσκηση 3

Ξεκινάμε σε θέση καθίσματος. Εκτελούμε το κάθισμα και στο τελείωμα της άσκησης σηκώνουμε το πόδι σε έκταση στο πλάι.

Επαναλαμβάνουμε για 15 επαναλήψεις το κάθε πόδι.

Video file

 

Ρίξτε μια ματιά: Η Έρη Καμπανοπούλου σας δείχνει 3 ασκήσεις για να γυμναστείτε χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας

Αγαπημένο