ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βαριέσαι τη γυμναστική; 5 τρόποι να γίνει πιο διασκεδαστική

Για σένα που βρίσκεις την γυμναστική εξαιρετικά βαρετή, υπάρχουν λύσεις με τις οποίες μπορείς να γυμναστείς εξίσου καλά χωρίς καν να το καταλαβαίνεις!
2
'
virtual reality sports iStock

Υπάρχουν συχνά παράγοντες που επηρεάζουν το πρόγραμμά σου και σε κάνουν να “ρίχνεις” ρυθμούς. Εάν αθλείσαι καθημερινά, ξέρεις πως αυτό το αίσθημα σημαίνει πως κάτι δεν πάει τόσο καλά για σένα .Τι γίνεται όπως αν απέχεις για καιρό από την προπόνηση; Αν δεν σου αρέσει καθόλου η γυμναστική; Μάλλον δεν έχεις βρει ακόμα το σωστό τρόπο να το κάνεις.

Ανακάλυψε πως θα κάνεις την γυμναστική ευχάριστη και διασκεδαστική, ενσωματώνοντας την σε πράγματα που ούτως η άλλως θα έκανες μέσα στη μέρα σου.

1.Βιντεοπαιχνίδια

Μπορείς να παίξεις στην αγαπημένη σου κονσόλα εικονικά παιχνίδια που συμμετέχεις μέσω κάμερας εσύ η ίδια! Θα τρέχεις, θα πηδάς και θα κάνεις σκοινάκι για να κερδίσεις το παιχνίδι! Παίξε με φίλους σου τώρα στην καραντίνα, μπαίνοντας στην ίδια πλατφόρμα αναψυχής.

2.Μικροδουλειές

Θέλεις να κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα; Θα έχεις μια «καλή» προπόνηση εάν πλύνεις και κερώσεις το αυτοκίνητό σου, αν  σφουγγαρίσεις ή αν γυαλίσεις τα πάτωμα. Οι δουλειές του σπιτιού είναι δύο σε ένα! Μπορείς ταυτόχρονα να γυμνάζεσαι και να διατηρείς το σπίτι και τον χώρο σου καθαρό.

κηπουρική
iStock

 

3.Κηπουρική

Μπορεί να μην το πιστεύεις ότι είναι άσκηση, αλλά αν σκάψεις, κουβαλήσεις και φυτέψεις στον κήπο σου για περίπου 30 λεπτά, θα έχεις μια αξιοπρεπή προπόνηση. Και μπορεί ακόμη και να σου φτιάξει την διάθεση. Εάν δεν έχεις δικό σου κήπο, μπορείς να πας σαν εθελόντρια σε κάποιο κοινοτικό θερμοκήπιο ή κήπο.

4.Χορός

Μπορεί να είναι κοινωνικό και διασκεδαστικό, ακόμα κι αν το κάνεις μόνη σου. Μπορεί να τονώσει τους μυς σου και να ενισχύσει την καρδιά και τους πνεύμονές σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη μουσική για να ξεκινήσεις τις φιγούρες.

5.Υπαίθρια σπορ

Αν σου αρέσει η ύπαιθρος και τα εξωτερικά γήπεδα, μπορείς εύκολα να πας σε ένα κοντινό πάρκο ή άλσος με την παρέα σου και να παίξετε ότι σπορ σας ευχαριστεί (ακόμα και με το φρίσμπι γυμνάζεσαι!) όταν βέβαια στο επιτρέψουν τα απαγορευτικά μέτρα κατά της πανδημίας και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

 

Αγαπημένο