ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Tι δεν θέλει να ακούσει ένας νέος γονιός

6 στους 10 γονείς δεν θέλουν να ακούσουν αυτό.
3
'
mother shutterstock

Ανεπιθύμητες συμβουλές. Αυτό δεν θέλει να ακούσει ένας γονιός τις 1000 πρώτες μέρες  που θα περάσει με το παιδί του.  

 60% των γονέων που συμμετείχαν σε έρευνα ανέφεραν πως νιώθουν ότι όλοι έχουν μια άποψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεγαλώσουν το παιδί τους, είτε θέλουν να ακούσουν αυτή την άποψη είτε όχι. 

H διεξαγωγή της έρευνας, έγινε από τη Nestlé ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής της να υποστηρίζει τις οικογένειες τις πρώτες 1.000 ημέρες τους. Πρόκειται για μία ακόμα πτυχή στην πρωτοβουλία The Nestlé Parenting Initiative – ένα πρόγραμμα που αφορά στη βελτίωση της γονικής φροντίδας και εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ευρύτερη συνεργασία στο να κάνουμε τη ζωή των γονέων πιο εύκολη.

Βασίζεται στις απόψεις περισσότερων από 8.000 μαμάδων και μπαμπάδων από 16 χώρες με μωρά ηλικίας 0-12 μηνών και αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο συγκριτικής αξιολόγησης και κατανόησης των εμπειριών των γονέων σε όλο τον κόσμο σήμερα.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον εύρημα της έρευνας

Η απροσδόκητη πραγματικότητα του να είσαι γονέας ήταν ένα ακόμα ενδιαφέρον εύρημα της έρευνας.  Σχεδόν ένας στους τρεις γονείς (33%) δηλώνει απροετοίμαστο για όσα περιλαμβάνει η πραγματικότητα ενός γονέα, ενώ το 53% αναφέρει ότι χρειάστηκε να κάνει περισσότερους συμβιβασμούς απ’ όσους περίμενε. 

Αγαπημένο