ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Συμβουλές για τη χρήση καροτσιού

Χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς!
29.12.2021
3
'
karotsi

Σε ορισμένους γονείς αρέσει να κουβαλούν τα μωρά τους στην αγκαλιά, σε άνετες τσάντες χιαστί ή μάρσιπους, αλλά τέτοιες μέθοδοι είναι καλές για σύντομους μόνο περιπάτους, καθώς η πλάτη επιβαρύνεται πολύ.

Σε ορισμένους γονείς αρέσει να κουβαλούν τα μωρά τους στην αγκαλιά, σε άνετες τσάντες χιαστί ή μάρσιπους, αλλά τέτοιες μέθοδοι είναι καλές για σύντομους μόνο περιπάτους, καθώς η πλάτη επιβαρύνεται πολύ. Για μεγάλες βόλτες και ταξίδια το καρότσι είναι πιο κατάλληλο, αλλά για να εκτελέσει  σωστά τις λειτουργίες του πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα KIDSBOX προσφέρει άνετα, πολυλειτουργικά και όμορφα καρότσια, με εγγυημένη ποιότητα.

Εικόνα
karotsi

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο καρότσι για το μωρό σας;

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του και τα καροτσάκια είναι κάτι που χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν κάθε μέρα. Γι' αυτό και οι απαιτήσεις για αυτά είναι τόσο υψηλές. Πρέπει να εξασφαλίζουν την άνεση του μικρού επιβάτη και την ψυχική ηρεμία των γονιών. 

Επιπλέον, το καρότσι πρέπει να είναι ασφαλές και πρακτικό στη χρήση και να έχει ευχάριστη εμφάνιση. Εάν πρόκειται να κάνετε μια τέτοια αγορά, ερευνήστε τις δυνατότητες κάθε μοντέλου, για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Η επιλογή ενός καροτσιού είναι πολύ σημαντική και εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν το αγοράζετε και το χρησιμοποιείτε:

Προσοχή στην ασφάλεια του καροτσιού

Όσο όμορφο κι αν είναι ένα καρότσι, αυτό παραμένει δευτερεύον κριτήριο κατά την επιλογή και τη χρήση του. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό ενός βρεφικού οχήματος, όπως το καροτσάκι, είναι η ασφάλειά του. Οι κατασκευαστές έχουν φροντίσει για την ασφάλεια του μωρού παρέχοντας τάβλα ασφαλείας, ζώνες ασφαλείας με κλειδαριά 3 ή 5 σημείων και ιμάντες ασφαλείας, για τους καρπούς του παιδιού.  

Πριν πάτε βόλτα με το παιδί, βεβαιωθείτε ότι οι ζώνες είναι δεμένες σωστά, για να είστε ήσυχοι. Ένα σημαντικό σημείο είναι η παρουσία φρένων, καθώς ορισμένα μοντέλα έχουν ελεύθερα περιστρεφόμενους μπροστινούς τροχούς 360°, με δυνατότητα κλειδώματος και άνετο φρένο στους πίσω τροχούς.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα KIDSBOX βασίζεται στη συνεργασία γνωστών και δοκιμασμένων κατασκευαστών, που εγγυώνται την ασφάλεια των καροτσιών. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, από γνωστές διεθνείς μάρκες, που πρωτοστατούν στην παραγωγή καροτσιών για νεογέννητα, όπως ZIZITO, Kikkaboo, Lorelli, BebeDue, Cybex, Chipolino, Grako, Chicco, Moni και άλλες.

Η άνεση του μωρού είναι το πιο σημαντικό

Κατασκευαστές καροτσιών από γνωστές μάρκες έχουν φροντίσει για την άνεση των νεαρών επιβατών συμπεριλαμβάνοντας διάφορα πρόσθετα. Για τη διευκόλυνσή τους, υπάρχουν επιλογές για τη ρύθμιση των καθισμάτων και της πλάτης. Για την προστασία των παιδιών τις ηλιόλουστες μέρες, τοποθετούνται τέντες με διχτυωτές προσωπίδες και για καλύτερο αερισμό χρησιμοποιούνται ανοιγόμενες πλευρές με διχτυωτό πλέγμα. 

Τα πολυμορφικά καρότσια έχουν μεγάλες δυνατότητες λειτουργίας, καθώς το KIDSBOX προσφέρει επιλογές 2 σε 1 και 3 σε 1. Ο συνδυασμός 3 σε 1 περιλαμβάνει, συνήθως, ένα καλάθι για νεογέννητο, ένα καλοκαιρινό καλάθι για μωρό ηλικίας 6+ μηνών και ένα κάθισμα αυτοκινήτου. Η πλάτη του καλοκαιρινού καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί σε ύπτια θέση και αυτό επιτρέπει τον ύπνο κατά τη διάρκεια μεγάλων περιπάτων.

Υπάρχει δυνατότητα για τρεις θέσεις ρύθμισης του υποπόδιου. Τόσο τα καλάθια όσο και το κάθισμα αυτοκινήτου μπορούν να τοποθετηθούν στο σκελετό τόσο προς την κατεύθυνση του ταξιδιού όσο και προς το μέρος του γονέα που σπρώχνει το καρότσι.

Εικόνα
karotsi

Ερευνήστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καροτσιού

Στον κατάλογο KIDSBOX παρουσιάζονται όλα τα καρότσια με αναλυτική περιγραφή. Για κάθε μοντέλο αναφέρεται το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος του παιδιού και το βάρος του προϊόντος και των επιμέρους εξαρτημάτων του. Υποδεικνύονται επίσης το μέγεθος του προϊόντος σε ανοικτή και αναδιπλωμένη θέση, το μέγεθος των τροχών, ο τύπος των υλικών, ποια από τα στοιχεία είναι ρυθμιζόμενα και άλλοι δείκτες. Η γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι σημαντική για τη χρήση του προϊόντος με τον πιο σωστό τρόπο.  

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι το πώς διπλώνει το καρότσι χωρίς κόπο. Δεν υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι χώροι σε πολλά από τα σπίτια και η αποθήκευση του καροτσι μωρου είναι ένα πρόβλημα. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνεται συμπαγές όταν διπλώνεται. 

Εικόνα
karotsi

Η εξυπηρέτηση για τους γονείς είναι ότι τα περισσότερα μοντέρνα καροτσάκια διπλώνουν εύκολα και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό - με ένα κουμπί ή με δύο κουμπιά, όπως μια ομπρέλα. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που μπορείτε να διπλώσετε με ένα μόνο χέρι. Αυτό, όχι μόνο κάνει το προϊόν ευκολότερο στην αποθήκευση, αλλά και πιο βολικό στη μεταφορά. Έτσι, όταν ετοιμάζεστε για μια τέτοια αγορά, ελέγξτε αν το προϊόν διαθέτει σύστημα γρήγορης και εύκολης αναδίπλωσης και μάθετε πώς να το κάνετε.  

Αγαπημένο