ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νάντια Μπουλέ: Η διατροφή μετά την γέννα και η απόφαση να κάνει το εμβόλιο ενώ θηλάζει

Η ίδια, σε πρόσφατο Q&A σχετικά με την εμπειρία του τοκετού, την καθημερινότητα με το μωρό της αλλά και την διατροφή που κάνει μετά την γέννα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έκανε και το εμβόλιο του κορονοϊού.
3
'
Η Νάντια Μπουλέ, η διατροφή, ο θηλασμός και το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Το πρώτο της παιδί γέννησε πριν λίγες μέρες η Νάντια Μπουλέ, η οποία έγινε μανούλα σε ηλικία 36 ετών. Η ίδια, σε πρόσφατο Q&A σχετικά με την εμπειρία του τοκετού, την καθημερινότητα με το μωρό της αλλά και την διατροφή που κάνει μετά την γέννα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έκανε και το εμβόλιο του κορονοϊού.

«Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed).

Εικόνα
Νάντια Μπουλέ διατροφή μετά την γέννα και το εμβόλιο ενώ θηλάζει 6
Εικόνα
Νάντια Μπουλέ διατροφή μετά την γέννα και το εμβόλιο ενώ θηλάζει

Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν», ανέφερε για τον θηλασμό και την διατροφή της.

Ίσως σε ενδιαφέρει: COVID-19: Εμβόλιο και εγκυμοσύνη. Όσα πρέπει να ξέρεις αν είσαι έγκυος ή θηλάζεις.

Εικόνα
Νάντια Μπουλέ διατροφή μετά την γέννα και το εμβόλιο ενώ θηλάζει2

Η Νάντια Μπουλέ αργότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε και τον λόγο που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ θηλάζει ακόμη: «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορονοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα».

Εικόνα
Νάντια Μπουλέ διατροφή μετά την γέννα και το εμβόλιο ενώ θηλάζει 3
Εικόνα
Νάντια Μπουλέ διατροφή μετά την γέννα και το εμβόλιο ενώ θηλάζει 4

 

Αγαπημένο