ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τζούλια Νόβα: Περιγράφει πως γέννησε στο σπίτι την κόρη της χωρίς επισκληρίδιο

Όλα όσα είπε η γλυκιά μανούλα!
17.12.2021
3
'
Τζούλια_Νίβα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα, αφού πριν από περίπου 1 εβδομάδα έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η γλυκιά μανούλα μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων περιέγραψε την διαδικασία τοκετού στο σπίτι ενώ όπως είπε είχε πάντα στο πλευρό της, τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Τζούλια Νόβα: Η ηλικία, η καταγωγή και η δύσκολη σχέση με τον πατέρα της

«Είχα λίγο αγχωθεί με τον θηλασμό γιατί δεν ήξερα πώς να την κρατήσω, αλλά τώρα σιγά σιγά τα βρίσκουμε και λύνεται και αυτό το προβληματάκι. Δεν έχω αγχωθεί ανά πάσα στιγμή έχω τις μαίες μου έχω στο πλάι μου, τις παίρνω τηλέφωνο και έρχονται από το σπίτι.

Δε φοβήθηκα καθόλου, είχα τα κορίτσια δίπλα μου. Στην αρχή αγχώθηκα όταν έσπασαν τα νερά. Πρώτα ήρθε η πρώτη μαία και μετά από κάποιες ώρες ήρθε η δεύτερη. Κοιμόμουν, ήταν 3 το πρωί και ξύπνησα με πονάκια περιόδου, αλλά πολύ έντονα. Ήμουν 40 εβδομάδων. Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά ήθελε το παιδάκι να έρθει. Ξύπνησα τον Μιχάλη, δεν το πίστευε, ανά μία ώρα αλλάζαμε. Η όλη διαδικασία δεν ήταν σε ένα μέρος. Στην αρχή ξεκινήσαμε στο κρεβάτι, κάποια στιγμή κατεβήκαμε και στο πάτωμα, πήγαμε και στο μπάνιο, γεμίσαμε την μπανιέρα για να ανακουφιστώ. Σε σύνολο κράτησε 8 ώρες ο τοκετός. Γέννησα 11:40 το πρωί. Η γέννα διήρκεσε 20 λεπτά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

 

Αγαπημένο