ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Στέλιος Πέτσας: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του που είναι πάντα στο πλευρό του

Οι σπάνιες εμφανίσεις του Στέλιου Πέτσα με τη σύζυγό του!
2
'
Στέλιος Πέτσας: Αυτή είναι η σύζυγός του που είναι πάντα στο πλευρό του Papadakis press

Ο Στέλιος Πέτσας υπηρετεί ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης από το 2021 και οι ανακοινώσεις του απασχολούν την επικαιρότητα καθημερινά.

Ο πολιτικός κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την οικογένειά του.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη σύζυγό του που είναι πάντα στο πλευρό του, συνεχίστε να διαβάζετε!

Στέλιος Πέτσας: Οι εμφανίσεις με τη σύζυγό του

Ο Στέλιος Πέτσας μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Βασιλική Τσόγκα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών έχει αποκτήσει δύο κόρες, που είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Το ζευγάρι σπάνια κάνει εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, ενώ επίσης ο Στέλιος Πέτσας δε μιλά ποτέ για την προσωπική του ζωή θέλοντας να τη διαφυλάξει.

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει βέβαια κάποιες φορές το αγαπημένο ζευγάρι και παρακάτω θα βρείτε τα σπάνια αυτά στιγμιότυπα.

Εικόνα
στελιος πετσα συζυγος
Εικόνα
στελιοσ πετσασ συζυγος
Εικόνα
στελιος πετσα συζυγος
Εικόνα
στελιοσ πετσασ συζυγος

Δείτε επίσης: Γιάνης Βαρουφάκης: Η γοητευτική σύζυγός του είναι εικαστικός τέχνης διεθνούς φήμης - Ο τρόπος που γνωρίστηκαν

Λίγα λόγια για το Στέλιο Πέτσα

  • Ο Στέλιος Πέτσας είναι Έλληνας πολιτικός που υπηρετεί ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης από το 2021.
  • Από το 2019 έως το 2021, διατέλεσε Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  • Ο Στέλιος Πέτσας γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1970.
  • Αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.
  • Ακολούθως παρακολούθησε το πρόγραμμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Δίκαιο Διεθνών Συναλλαγών του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • Την περίοδο 2012-2014 ήταν από τους βασικούς διαπραγματευτές της ελληνικής πλευράς με τους εταίρους της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής.
Εικόνα
στελιος πετσα συζυγος
  • Προετοίμασε και υποστήριξε σε τεχνικό επίπεδο τη μείωση του συντελεστή Φ.Π.Α. στην εστίαση κατά 10%, από τον Αύγουστο του 2013, καθώς και τη μείωση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης κατά 30%, από τον Ιανουάριο του 2015.
  • Από το 2016 είχε αναλάβει σύμβουλος Δημοσιονομικής Πολιτικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αργότερα ανέλαβε Διευθυντής του Γραφείου.
  • Στις 8 Ιουλίου 2019, ανακοίνωσε το νέο Κυβερνητικό σχήμα υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη θέση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της Ελλάδας. Παρέμεινε στη θέση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2021, οπότε και στον μετασχηματισμό μετακινήθηκε στη θέση του αναπληρωτή υπουργό στο υπουργείο εσωτερικών.
  • Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις, μεταξύ άλλων ως Διευθυντής του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ και της Cosmote, μέλος του Προεδρείου της Economic and Development Review Committee (EDRC) του ΟΟΣΑ κ.α.

Μάθετε ακόμα: Παύλος Χαϊκάλης: Αυτός είναι ο "άγνωστος" γιος του που δεν έχουμε δει ποτέ

Αγαπημένο