ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι: Η νέα αναφορά στη Νταϊάνα που συγκινεί

Τι έγραψε στο πρόλογο του παιδικού του βιβλίου.
3
'
πρίγκιπας Χάρι μήνυμα στη Νταϊάνα Shutterstock

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τα συναισθήματα που του προκάλεσε η απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα στον πρόλογο βιβλίου που προορίζεται για παιδιά τα οποία έχασαν γονιό από τον κορονοϊό.

Στο βιβλίο, ο δούκας του Σάσεξ περιέγραψε ότι ο θάνατος της μητέρας, πριγκίπισσας Νταϊάνα, άφησε «ένα τεράστιο κενό μέσα του». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βιβλίο έχει τίτλο «Hospital by the Hill» και προορίζεται για παιδιά εργαζομένων στην «πρώτη γραμμή» στην πανδημία, τα οποία έχασαν γονιό ή κάποιο άλλο αγαπημένο τους πρόσωπο από τον ιό. «Αν διαβάζεις αυτό το βιβλίο, είναι επειδή έχασες τον γονιό σου ή έναν αγαπημένο σου και παρότι θα ήθελα να μπορώ να σε αγκαλιάσω τώρα, ελπίζω ότι αυτή η ιστορία θα μπορέσει να σου δώσει παρηγοριά γνωρίζοντας ότι δεν είσαι μόνος.

Όταν ήμουν μικρό αγόρι έχασα τη μαμά μου. Τότε δεν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποδεχθώ και έμεινε ένα τεράστιο κενό μέσα μου. Ξέρω πώς αισθάνεσαι και θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι με τον καιρό, αυτό το κενό θα γεμίσει με τόση αγάπη και υποστήριξη.

Εικόνα
πρίγκιπας Χάρι μήνυμα στη Νταϊάνα
Από την κηδεία της Νταϊάνα - Shutterstock

Δες και αυτό: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτός είναι ο αδερφός της - Ποιο κοινό χαρακτηριστικό έχουν;

Ο καθένας μας διαχειρίζεται την απώλεια με διαφορετικό τρόπο, αλλά όταν ένας γονιός πηγαίνει στον παράδεισο, μου έχουν πει ότι το πνεύμα τους, η αγάπη τους και η ανάμνησή τους δεν φεύγει. Υπάρχουν πάντα μαζί σου και μπορείς να τα κρατήσεις για πάντα. Πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια», γράφει ο Χάρι στον πρόλογο του βιβλίου και συνεχίζει: «ξέρω ότι αυτό το πρόσωπο ήταν ιδιαίτερο για εσένα, ήταν κάποιος απίστευτα ευγενικός, τρυφερός και στοργικός, λόγω του πού επέλεξε να δουλέψει. Το να βοηθάς τους άλλους είναι μία από τις πιο σημαντικές δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος»

«Μπορεί να νιώθεις μόνος, λυπημένος, θυμωμένος τώρα, αλλά αυτά τα συναισθήματα θα περάσουν. Και θα σου υποσχεθώ κάτι: θα νιώσεις καλύτερα και πιο δυνατός όταν είσαι έτοιμος να μιλήσεις για το πώς σε κάνει να νιώθεις αυτό», καταλήγει.

Αγαπημένο