ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποιες είναι οι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μητέρες το 2021

Όλη η λίστα!
3
'
Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μητέρες το 2021

Το 2021, είναι ίσως η χρονιά που περιμένουμε τα περισσότερα «επώνυμα μωρά»! Αρκετές Ελληνίδες celebrities θα γίνουν μητέρες μέσα στην χρονιά και εμείς ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με όλες τους.

Χριστίνα Μπόμπα

Εικόνα
Χριστίνα Μπόμπα έγκυος

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος με δίδυμα κοριτσάκια και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται πυρετωδώς να γίνει μπαμπάς! Η Χριστίνα, αποκάλυψε μάλιστα ότι το ταξίδι προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος δεν ήταν εύκολο, δίνοντας κουράγιο σε πολλές γυναίκες.

Μαρία Ηλιάκη

Εικόνα
μαρια ηλιακη εγκυος

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, ετοιμάζονται επίσης να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια που μένει πλέον μόνιμα στην Ελβετία είναι έγκυος και η ίδια, επίσης είχε δώσει κουράγιο σε αρκετές γυναίκες που είναι άνω των 35 και προσπαθούν να γίνουν μανούλες.

Κωνσταντίνα Κομματά

Εικόνα
κωνσταντινα κομματα εγκυος

Και η Κωνσταντίνα Κομματά είναι έγκυος και η ίδια, όπως και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Η Κωνσταντίνα Κομματά σε ηλικία 29 χρονών θα είναι σύντομα μανούλα και όπως είναι φυσικό ανυπομονεί!

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Εικόνα
ελισαβετ δοβλιατιδου εγκυος

Τέλος, και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι έγκυος και η νεαρή κοπέλα που ξεχώρισε στο Survivor, ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, Αντώνης Γαλάτης τηρούν χαμηλούν τόνους. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ηλικία της Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι 28 ετών, αρκετά κοντά δηλαδή με εκείνη της Κωνσταντίνας Κομματά.
Εμείς φυσικά, να ευχηθούμε σε όλες τους με το καλό!

Αγαπημένο