ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νίκος Μπάρτζης: Αυτοί είναι οι γλυκύτατοι γονείς του παίκτη του Survivor All Star- Η ομοιότητα με τον πατέρα του

Οι γλυκύτατοι γονείς του παίκτη του Survivor All Star
28.01.2023
1
'
Νίκος Μπάρτζης: Αυτοί είναι οι γλυκύτατοι γονείς του παίκτη του Survivor All Star- Η ομοιότητα με τον πατέρα του Photo/Ndp

Το Νίκο Μπάρτζη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4, όπου είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Φέτος τον απολαμβάνουμε στο Survivor All Star και την ομάδα των Διασήμων, ενώ όπως έχει δηλώσει μπήκε στο παιχνίδι για να κατακτήσει τους στίβους μάχης και να κερδίσει τον τίτλο του νικητή.

Ωστόσο έξω από το Survivor All Star, ο Νίκος Μπάρτζης έχει αρκετούς ανθρώπους να τον στηρίζουν, όπως τους γονείς του, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τους γλυκύτατους γονείς του, αλλά και την ομοιότητα του Νίκου Μπάρτζη με τον πατέρα του, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Σάκης Κατσούλης: Το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει ο νικητής του Survivor και τα συμπτώματά του

Εικόνα
Νίκος Μπάρτζης: Αυτοί είναι οι γλυκύτατοι γονείς του παίκτη του Survivor All Star- Η ομοιότητα με τον πατέρα του
Εικόνα
Νίκος Μπάρτζης: Αυτοί είναι οι γλυκύτατοι γονείς του παίκτη του Survivor All Star- Η ομοιότητα με τον πατέρα του

 

Νίκος Μπάρτζης: Αυτοί είναι οι γονείς του παίκτη του Survivor All Star

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και στους γονείς του, που μένουν στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Είναι δύο γλυκύτατοι άνθρωποι που στέκονται πάντοτε στο πλευρό του γιου τους, από τα χρόνια που εκείνος έπαιζε ποδόσφαιρο, μέχρι σήμερα που συμμετέχει στο Survivor All Star.

Σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία του Νίκου Μπάρτζη, είδαμε τον πατέρα του, Γιώργο αλλά και την μητέρα του, Ελένη, να ποζάρουν όλοι μαζί σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και κρατώντας ένα κύπελλο που κέρδισε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, να λάμπουν από ευτυχία.

Μάλιστα τόσο ο κύριος Γιώργος, όσο και η κυρία Ελένη διατηρούν λογαριασμούς στο Instagram και ανεβάζουν συχνά στιγμιότυπα μεταξύ τους, αλλά και με τον γιο τους.

Θα λέγαμε ωστόσο ότι ο Νίκος Μπάρτζης μοιάζει αρκετά με τον πατέρα του και όχι τόσο με την μητέρα του.

Δείτε παρακάτω τους γλυκύτατους γονείς του Νίκου Μπάρτζη:

 

 

Ρίξτε μια ματιά: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι είναι η τεχνική PMU που έκανε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor All Star;

Λίγα λόγια για το Νίκο Μπάρτζη

  • Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 28 ετών.
  • Μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
  • Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και είναι ένας από τους τρόπους που επιλέγει να γυμνάζεται. Άλλωστε έχει σχέση λατρείας με τον αθλητισμό.
  • Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα, ενώ μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 μπήκε στο κόσμο των επιχειρήσεων.
Εικόνα
Νίκος Μπάρτζης: Αυτοί είναι οι γλυκύτατοι γονείς του παίκτη του Survivor All Star- Η ομοιότητα με τον πατέρα του

 

  • Όταν του ζήτησαν από την παραγωγή του Survivor να περιγράψει τον εαυτό του, ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι «είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα».
  • Το μότο του στο Survivor All Star είναι: «Δεν μου αρέσει να χάνω και έρχομαι στο Survivor All Star για να ξεπεράσω οποιοδήποτε εμπόδιο και να κατακτήσω τον τίτλο του νικητή.»

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ασυνήθιστη προετοιμασία που έκανε για να πάει στο Survivor All Star και μας ξάφνιασε

Αγαπημένο