ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους

Οικογενειακώς ευχήθηκαν "καλή χρονιά" με μια φωτογραφία!
04.01.2023
2
'
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους NDP photo agency

Η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας και πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών.

Μερικά χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2003 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Νατάσα Παζαΐτη με τον Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους, συνεχίστε να διαβάζετε!

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Η κοινή φωτογραφία με τα παιδιά τους

Εικόνα
νατασα παζαιτη παιδια

Τα παιδιά που απέκτησαν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής είναι σήμερα 19 ετών και σπουδάζουν. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ζευγάρι απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια κάνουν εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ η Νατάσα Παζαΐτη έχει στραφεί κατά κύριο λόγο στην επιστήμη που την κέρδισε, την ιατρική και ιδιαίτερα την ογκοπλαστική και την επανορθωτική χειρουργική μαστού και απαθανατίζεται σπάνιες φορές σε events που σχετίζονται με τη δουλειά της ή σε κάποιες ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εικόνα
νατασα παζαιτη παιδια
Εικόνα
νατασα παζαιτη παιδια

Λίγες φορές επίσης δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της με εξαίρεση κάποιες ιδιαίτερες στιγμές όπως ήταν η αποφοίτησή τους από το Λύκειο.

«Καλό δρόμο στο καινούργιο σας ταξίδι», είχε γράψει χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Νατάσα Παζαΐτη.

Ενώ, την ημέρα της ενηλικίωσής τους, είχε ευχηθεί στα παιδιά της: «Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας, αξία ανεκτίμητη».

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπο με την οικογένειά της θέλοντας να ευχηθεί «καλή χρονιά». Ειδικότερα, πόζαραν όλοι μαζί χαμογελαστοί και φορώντας τα γιορτινά τους σε μια όμορφη φωτογραφία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη συνέχεια:

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή είναι η κόρη τους που ασχολείται με την υποκριτική και μοιάζει καταπληκτικά στον πατέρα της

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Παζαΐτη

  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης.
  • Είναι απόφοιτος του τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Καρδίτσας (1987) και του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1992) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002) και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004).
Εικόνα
νατασα παζαιτη παιδια
  • Ξεκίνησε το αγροτικό της στη Νεμέα , ωστόσο το ολοκλήρωσε στην Κόρινθο . Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.
  • Το 1998 ίδρυσε μαζί με το Χρήστο Ζαχόπουλο τον πολιτιστικό σύλλογο «Ανέμη» που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός του, με πρώτη πρόεδρο την ίδια και αντιπρόεδρο το Ζαχόπουλο. Σήμερα παραμένει επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου.

Μάθετε ακόμα: Νίκος Δένδιας: Ο γιος του μεγάλωσε και του μοιάζει καταπληκτικά - Τα σπάνια στιγμιότυπα

Αγαπημένο