ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μέγκαν και Χάρι θα δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη

Πότε θα προβληθεί;
3
'
Μέγκαν Χάρι συνέντευξη

Πανικός κυριολεκτικά προκλήθηκε μια μέρα μετά την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, αφού το CBS ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι θα  δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη στην Όπρα, που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου από το CBS, ενώ μπορείς να την δεις και μέσω Youtube.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με τις δύο γυναίκες και λίγο αργότερα θα μπει στην παρέα τους και ο Χάρι, ενώ όπως αναφέρεται σε ξένα Μέσα, το ζευγάρι αναμένεται να συζητήσει με την Όπρα για τα πάντα. Από τον γάμο τους και τη φιλανθρωπική δράση μέχρι τον γιο τους Άρτσι αλλά και την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το παλάτι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Όπρα αλλά και το ζευγάρι έχουν πολύ φιλικές σχέσεις μιας και η παρουσιάστρια ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 και είναι και γειτόνισσα του ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα. 

Η σχετική ανακοίνωση για την συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι από την Όπρα αναφέρει:

Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special will air on Sunday, March 7 at 8 P.M. eastern on CBS. If you don’t have cable, it will also be available to stream on Hulu Live TV and YouTube TV. 

Αγαπημένο