ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι προσπάθειες για να μείνει έγκυος και τα λόγια εμψύχωσης σε όλες τις γυναίκες

Έστειλε το δικό της μήνυμα
03.03.2021
3
'
Μπόμπα έγκυος προσπάθειες

Η Χριστίνα Μπόμπα δε δίστασε να αποκαλύψει μέσω Instagram πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια, και είχε αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες μέχρι να μείνει έγκυος. Όλα αυτά βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν αφού  σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ παραμένει ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του ακολούθους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα σε ερώτηση που δέχτηκε. Η ίδια παράλληλα αποκάλυψε πως στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πολλές ναυτίες.

Δες τις φωτογραφίες με τις απαντήσεις της Χριστίνας Μπόμπα στο FTHIS.gr

Αγαπημένο