ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χάρης Βαρθακούρης: Αυτός είναι ο αδερφός του Θανάσης που έχουμε δει ελάχιστες φορές

Ο γιος του Γιάννη Πάριου που βλέπουμε σπάνια
1
'
Χάρης Βαρθακούρης: Αυτός είναι ο αδερφός του Θανάσης που έχουμε δει ελάχιστες φορές Photo/Ndp

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του, που με τα τραγούδια και τη φωνή του καταφέρνει να μαγεύει το κοινό.

Φαίνεται ότι έχει πάρει το χάρισμα από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «τροβαδούρος του έρωτα». Αυτό που ίσως να μην ξέρετε είναι ότι ο Χάρης εκτός από τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Good Job Nicky, έχει έναν ακόμη αδερφό τον Θανάση.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον αδερφό του Χάρη Βαρθακούρη που έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΧάρης Βαρθακούρης: Αυτή είναι η μητέρα του και πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου

Εικόνα
Χάρης Βαρθακούρης: Αυτός είναι ο αδερφός του Θανάσης που έχουμε δει ελάχιστες φορές

Χάρης Βαρθακούρης: Αυτός είναι ο αδερφός του Θανάσης και γιος του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος έχει 4 παιδιά. Από τη σχέση του με τη Ντίνα Μαρκοπούλου απέκτησε τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους του και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά οικογενειακό χρόνο μαζί τους.

Μάλιστα οι 2 γιοι του, ο Χάρης και ο Good Job Nicky ακολουθούν τα χνάρια του αφού ασχολούνται με το τραγούδι, ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, έχοντας δημιουργήσει τις δικές του εκθέσεις.

Αυτόν που έχουμε δει ελάχιστες φορές, είναι ο Θανάσης, ο οποίος έχει ανοίξει το δικό του κέντρο αισθητικής όπως αποκάλυψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Φαίνεται ότι όλα τα αδέρφια διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ ο Θανάσης Βαρθακούρης έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον Χάρη, τον Γιάννη Πάριο, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Good Job Nicky.

Δείτε παρακάτω τον αδερφό του Χάρη Βαρθακούρη, Θανάση.

Ρίξτε μια ματιά: Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η ηλικία και οι σπουδές του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

Λίγα λόγια για τον Χάρη Βαρθακούρη

  • Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει ηλικία 47 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 26 Μαρτίου του 1972.
  • Έχει ύψος 1,78 μέτρα. 
  • Οι γονείς του είναι ο Γιάννης Πάριος και η Ντίνα Μαρκοπούλου.
  • Έχει έναν ακόμα βιολογικό αδερφό, τον Θανάση, και δύο ακόμα ετεροθαλή αδέρφια, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.
  • Ο Χάρης Βαρθακούρης, λόγω του πατέρα του, οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική, στην οποία αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν δέκα ετών όταν συνέθεσε και ερμήνευσε -με τον πατέρα του- το τραγούδι του "Πιο καλή η μοναξιά".
  • Το 1992 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου "Παρέα Με Το Χάρη" που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1995.
  • Το 2010, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, με την οποία γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Μαζί της έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Πάριος: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, οι 2 γάμοι, τα 4 παιδιά και η περιουσία του

Αγαπημένο