ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Για δεύτερη φορά πατέρας!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη!
03.01.2022
3
'
Μπιθικώτσης Ndp

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη, καθώς σήμερα το πρωί 3 Ιανουαρίου, ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους, ένα υγειέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3 κιλά.

Η αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου Ρέα, γέμισε χαμόγελα, του ευτυχή πατέρα, της αδερφής του Άννας Μπιθικώτση αλλά και του πεθερού του. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκάλυψε πως το όνομα της μικρής τους κόρης θα είναι Μεταξία, δηλαδή το όνομα της μητέρας του.

 

 

«Εκτός από τον Γρηγόρη θα έχουμε και τη Μεταξία μας, θα ακούγονται και πάλι τα δύο ονόματα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Ο Γρηγόρης ανυπομονεί για τη μικρή του αδερφή. Μας λέει ότι θα γίνει ο αυστηρός μεγάλος αδερφός», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στην εφημερίδα RealLife. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει ακόμη έναν 13χρονο γιο από προηγούμενο γάμο και η Ελένη Τσιριγκάκη επίσης μία κόρη, τη Μαρία.  

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο, στη Μύκονο, έπειτα από δύο αναβολές του γάμου τους λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Κουμπάροι στο γάμο τους ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού.

 

Αγαπημένο