ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο της και το ιδιαίτερο μήνυμα

Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της!
2
'
Εριέττα Κούρκουλου_Η τρυφερή φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο της Εριέττα Κούρκουλου_Γιος

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση στις 21 Μαρτίου κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά τον μονάκριβο γιο της.

Η ιδρύτρια του «Save A Greek Stray» έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μαζί με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αν θέλετε να δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου με τον δύο ετών γιο της, συνεχίστε να διαβάζετε!

Η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με το σύζυγό τους ακολουθούν τις αρχές του βιγκανισμού και έχουν αποκλείσει από τη διατροφή τους το κρέας αλλά και οτιδήποτε προέρχεται από την εκμετάλλευση των ζώων.

Πρόσφατα λοιπόν, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε ένα insta storie με τον δύο μηνών γιο της, με το οποίο ήθελε να περάσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Δείτε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: Ο γάμος με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, η εγκυμοσύνη και οι ευαισθησίες που την κυριεύουν

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία βλέπουμε το φορμάκι του μικρού που έχει απεικονίσεις από ζωάκια και γράφει: «Σεβασμός σε όλα! Γίνε vegan».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Εικόνα
ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΓΙΟΣ

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, λίγο πριν βιώσει το θαύμα της μητρότητας, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φέρει στον κόσμο το γιο της με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου σε αυτό το κομμάτι, ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο να μοιραστώ και όταν πια πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε τόσο καιρό να καταφέρουμε. Όπως τότε μοιραστήκαμε αυτή τη δυσκολία, μοιραστήκαμε και τη χαρά για να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Όσο κι αν προσπαθούμε κάποια στιγμή ένα αποτέλεσμα θα έρθει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο.

Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου σε αυτό το κομμάτι, ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο να μοιραστώ και όταν πια πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε τόσο καιρό να καταφέρουμε. Όπως τότε μοιραστήκαμε αυτή τη δυσκολία, μοιραστήκαμε και τη χαρά για να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Όσο κι αν προσπαθούμε κάποια στιγμή ένα αποτέλεσμα θα έρθει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο.

Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου, το οποίο ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους. Όταν είδα ότι δεν διορθώνεται όσο εύκολα νόμιζα μου προκάλεσε ένα άγχος. Είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο στρες στις σχέσεις.

Στη δική μας περίπτωση αντί να μας χωρίσει μας ένωσε. Κρατήσαμε ως κύριο στοιχείο την αγάπη. Ό,τι κάναμε το κάναμε με αγάπη και το κάναμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ ότι το πρόβλημα ήταν δικό μου ή η προσπάθεια είναι δική μου ή ότι το περνάω μόνη μου. Και επειδή είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος, μ’ αρέσει ο ρομαντικός και η φυσικότητα των πραγμάτων και αυτό το φοβήθηκα πολύ. Τελικά όντας πλέον στην αντίπερα όχθη, βλέπω ότι ήταν πολύ ρομαντική η ιστορία μας, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις από όλο αυτό», είχε πει η Εριέττα Κούρκουλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτσηείχε μιλήσει για την απόφασή της να ονομάσει τον γιο της Νίκο, από τον αείμνηστο πατέρα, της Νίκο Κούρκουλο: «Εμείς έχουμε έναν Νίκο… Θεωρούσα δεδομένο ότι τον γιο μου θα τον λένε Νίκο. Ήμουν τυχερή γιατί παντρεύτηκα έναν άντρα που και τον δικό του πατέρα τον έλεγαν Νίκο και ο Βύρωνας τον έχει χάσει και αυτός από καρκίνο. Είχαμε αρκετά κοινά και ήταν εύκολη η απόφαση του ονόματος. Ένα όνομα δεν θα πρέπει να δίνει την λανθασμένη εντύπωση ότι έρχεται ένα παιδί να μας γεμίσει ένα κενό. Το κενό του πατέρα είναι πολύ διαφορετικό από ένα παιδί. Δεν μπορεί να γεμίσει με την παρουσία κανενός αυτό το κενό. Το κάναμε τιμητικά. Ο πατέρας μου είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ήταν πολύ αυθεντικός, επικίνδυνα αυθεντικός. Δεν λογάριαζε τίποτα, ποιον έχει μπροστά του, τους τύπους… Μακάρι να το δω στον γιο μου γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο».

Μάθετε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Έγινε μαμά για πρώτη φορά, η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Αγαπημένο