ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Δες τις τρυφερές φωτογραφίες με τις κατάξανθες κορούλες της

Η Ισαβέλλα και η Βικτώρια, οι μικρές «πριγκίπισσες» της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και του συζύγου της, Νικόλα Φαράκλα, είναι η μεγάλη τους αδυναμία, όπως άλλωστε συμβαίνει και με κάθε γονιό.
26.10.2021
3
'
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και οι κόρες της

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ζηλέψει τα πλούσια, μακριά, καστανά μαλλιά που έχει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Είναι σίγουρα από τα ατού της, ωστόσο οι κόρες της, μάλλον έχουν κληρονομήσει εκείνα του πατέρα τους αφού είναι κατάξανθες! Η δημοσιογράφος αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram με τα παιδιά της, τα οποία είναι και κοντά στην ηλικία και την κρατούν (αν μη τι άλλο) σε εγρήγορση με τις σκανταλιές τους.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Δες το γουστόζικο σπίτι της με τα απαλά χρώματα και διακριτικά διακοσμητικά

Η Ισαβέλλα και η Βικτώρια, οι μικρές «πριγκίπισσες» της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και του συζύγου της, Νικόλα Φαράκλα, είναι η μεγάλη τους αδυναμία, όπως άλλωστε συμβαίνει και με κάθε γονιό. Αρκετά συχνά η οικογένεια οργανώνει εκδρομές, ενώ αν μένεις στο Φάληρο, όπως εκείνοι είναι πολύ πιθανό να τους πετύχεις σε κάποια βόλτα το απόγευμα, μιας και η Ελιάνα λατρεύει την θάλασσα, η οποία και την χαλαρώνει.  Εξάλλου, μπορεί το πρόγραμμα της να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, ωστόσο οι μικρές της θα έχουν πάντα την πρώτη θέση!

Δες τις φωτογραφίες με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τις κόρες της:

 

Extra infos

 

  • Η ηλικία που έχει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι 38 χρονών. 
  • Η Ισαβέλλα είναι 6 ετών και η Βικτώρια 4. 
Αγαπημένο